KURIR POSETIО BOGDANIN RODNI GRAD: Svi znaju kad Ceca stigne u Titel! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

patrola

KURIR POSETIО BOGDANIN RODNI GRAD: Svi znaju kad Ceca stigne u Titel! (FOTO)

Stars -

Otkako se sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko oženio bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić, njen rodni Titel je postao "centar sveta", pa novinarske ekipe često posećuju ovaj gradić u Bačkoj. I ekipa Kurira je u četvrtak provela dan u ovom vojvođanskom mestu. Najpre smo obišli rodnu kuću snajke balkanske muzičke zvezde koja će uskoro da se porodi.

foto: Kurir

Dan je bio tmuran, kiša je padala, a Rodića nije bilo kod kuće. Od njihovih radnika smo saznali da su Bogdanini roditelji Danijela i Bogdan na beogradskim pijacama, gde prodaju piliće.

foto: Kurir

Budući roditelji za to vreme bili su u svojoj kući, koju su dobili na poklon od porodice Rodić. Njihova oaza mira nalazi se na vidikovcu odakle puca pogled na prirodne lepote. Čim smo se približili kapiji, oglasili su se Veljkovi "tigrovi" - psi koje on uzgaja.

foto: Kurir

Ražnatovići nisu napuštali svoj dom, pa ih nismo sreli, ali smo obišli čaršiju i porazgovarali s meštanima. Ljubazne komšije rado su govorile o Veljku i Bogdani, njenim roditeljima i sestrama.

foto: Kurir

"Viđamo Veljka i Bogdanu. Mnogo su slatki. Ne ispušta je iz ruku. Podsećaju me na mene i moju suprugu kad smo bili mladi. Tako sam i ja bio šmeker. Vidite onaj brod, e, tu su se Bogdana i njene sestre igrale. Sad su velike i ozbiljne devojke" rekao nam je meštanin Mirko, koji nije želeo da ga fotografišemo.

Bilo je i onih koji su rado pozirali pred objektivom našeg fotografa. Jedan od njih je i Miodrag Antić Bomba.

foto: Kurir

"Sad svi pričaju o Titelu. Čuo sam da je Ceca bila na slavi Đurđevdan kod prijatelja. To je baš lepo. Zapravo svi znaju kad je Ceca u Titelu, tada mnogi idu ispred kuće Rodića da je vide. To je jedna divna porodica, o kojoj imam samo reči hvale" rekao nam je Bomba i pokazao nam gde je centar Titela.

foto: Kurir

Tamo smo u lokalnoj kafani zatekli meštane Miloša, Branka i Vladimira, s kojima smo se siti ispričali.

"Ovo je centar našeg mesta. Vidite one dve trafike? Tu Veljko maltene svaki dan dolazi. Dva meseca je tu bio za vreme vanrednog stanja. Divan dečko", kaže Branko, a nadovezuje se Miloš, inače, bivši novinar.

foto: Kurir

"Bogdana je igrala košarku i išla na utakmice u Zrenjanin i Beograd. Dve godine su devojke iz Titela bile prvaci Srbije. Sad je porodična žena" kaže Miloš.

Njihov prijatelj zna šta bi se desilo ako bi Ceca prošetala kroz njihov grad.

"Bila bi gužva. Velika Gospojina, 28. avgusta, slava je Titela. Tu se postavi bina i dolaze pevači da nastupaju. Lepo bi bilo da i Ceca održi koncert", smatra Vladimir.

Bila je odličan đak

Posetili smo i osnovnu školu koju je pohađala Bogdana. Zatekli smo ženu koja nam je otvorila vrata.

foto: Kurir

- Znam Bogdanu, išla je s mojom ćerkom u razred. Bila je baš dobar đak. Fine su sve tri sestre i roditelji. Volela bih da vas pustim, ali direktor nije tu pa ne smem - ljubazno nam je rekla. Baš preko puta škole nalazi se rodna kuća Bogdanine majke. I tu smo pokucali na vrata, ali nikog nije bilo.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić/ Foto: Tamara Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja