ŽIKA U LUKS VILU ULOŽIO 30.000 €! A dobio IZGREBAN PARKET, uhvatio se za glavu kad je video šta je sve UNIŠTENO! BESNEO!
Foto: Dragana Udovičić

Traži nove majstore

ŽIKA U LUKS VILU ULOŽIO 30.000 €! A dobio IZGREBAN PARKET, uhvatio se za glavu kad je video šta je sve UNIŠTENO! BESNEO!

Stars -

Saša Žika Jakšić, producent "Granda" pre dva meseca se uselio u novu vilu u elitnom delu Bežanijske kose, ali još nije uspeo da sanira sve greške koje su majstori napravili prilikom renoviranja kuće.

Naime, iako je Jakšić uložio 30.000 evra u novi dom, to ipak nije dovoljno, jer su majstori izgrebali parket u Žikinom novom domu, ali su postavili i krive štokove od vrata.

"Žika već nekoliko meseci ima problem sa majstorima koji su mu renovirali dom na Bežanijskoj kosi. Jakšić je započeo sa radovima još pre nego što je proglašena pandemija koronavirusa i tada je sve teklo po planu. Međutim, čim je uvedeno vanredno stanje, počeli su ozbiljni problemi. Ne samo da su majstori zabušavali na poslu, već su i odlagali dolaske - priča naš izvor i dodaje da je producent bio prinuđen da se pre završetka radova useli u kuću.

- Sa sinom Andrejem se uselio u novi dom, a majstori su dolazili kada su mogli i završavali radove u hodu. Međutim, već tada su napravili prvi propust kada su postavili krive štokove od vrata u spavaćoj i dnevnoj sobi. Ali, to im nije bila jedina greška, već su upropastili i novi parket - priča izvor i dodaje da je Žika u prvi mah imao razumevanja za kašnjenja i sitne propuste.

"Jakšić je imao dosta razumevanja za sve sitne greške koje su mogle da se rešavaju u hodu, ali je pobesneo kada je video da su mu majstori uništili novi parket. Naime, u brzini su pri hoblovanju izgrebali parket jer nisu sačekali da se osuši lak kojim su premazali podove. Na nekim mestima se parket čak i podigao, a vidljive su i pukotine. On je bio veoma besan, te sada traži nove majstore kako bi mogao što pre da ima potpuni ugođaj u svom novom luksuznom domu. Takođe, već je počeo sa pripremama za leto jer u svom velikom dvorištu ima i bazen. Tu planira da provede letnji odmor jer ove godine najverovatnije neće ići na more ", rekao je izvor blizak porodici Jakšić, a Žika ali se nije javio kako bi potvrdio navode.

foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track