OGLASILA SE ENA, JANJUŠEVA ŽENA! Posle šok priznanja ljubavnice Maje na jedvite jade digla SLUŠALICU!
Foto: Printscreen

situacija se zakuvava

OGLASILA SE ENA, JANJUŠEVA ŽENA! Posle šok priznanja ljubavnice Maje na jedvite jade digla SLUŠALICU!

Stars -

Posle Majinog šok priznanja o tajnoj aferi sa oženjenim Markom Janjuševićem u Beloj kući "Zadruge", njegova supruga Ena oglasila se jednim domaćim medijima, te poručila da nema komentar akonto čitave situacije koja trese celu rijaliti kuću, pa i šire.

"Nemam nikakav komentar, uopšte nema potrebe da me zovete. Isti mi je stav kao i ranije. Hvala, prijatno", bilo je sve što je rekla Ena, a onda je i spustila slušalicu.

Podsetimo, zadrugari su mesecima unazad, baš kao i javnost, nagađali u kakvom su odnosu Marinkovićeva i nekadašnji košarkaš. Oni su, sa druge strane, naglašavali kako ništa među njima ne postoji, osim prijateljstva. Međutim, prema najnovijem prizanju "Maje istine", par već neko vreme uživa u strasnoj aferi".

On joj gotovo redovno navodno govori da je "voli kao Boga", a ona tvrdi i da joj je obećao da će se razvesti te već i prvu noć posle rijalitija provesti upravo sa njom.

foto: Printscreen

Markova supruga Ena dugo se nije oglašavala, a i sada kada jeste - nije želela da komentariše ovu rijaliti zavrzlamu u kojoj je njen suprug glavni akter.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track