ništa nije prećutao

SAŠA POPOVIĆ NA 1. SNIMANJU ZVEZDA GRANDA POSLE VANREDNOG STANJA! Evo kako će šou da se odvija i gde mu je otišlo 100 €!

Stars -

Saša Popović na prvom snimanju "Zvezda Granda" posle vanrednog stanja uvedenog zbog koronavirusa, objasnio je kako će se šou sada odvijati, te koje mere zaštite su preduzete u čuvenom studiju. Kako je istakao, unutra svi moraju da nose maske i rukavice, dok će žiri imati boksove od pleksiglava, kao i voditelj Voja Nedeljković.

"Nekada u 'Zvezdama Granda' kad su se takmičili Topalko, Darko Lazić, Jelena Kostov, Prijovićka, Katarina Grujić, Gile... to je trebalo 15, 16 krugova da prođe da bi došao u finale! Već postanu i zvezde kad dođemo do finala. A sada, prođe 7 krugova i - finale. Publika nije ni stekla utisak o kandidatima. Sve smo ih zadržali za sledeću sezonu. Ovih pet emisija što radimo, radimo 3. krug s kandidatima iz Srbije i onda ćemo u septembru i oktobru da uradimo 3. krug sa kandidatima iz eks-Jugoslavije..." objašnjavao je Popović, pa otkrio i kako mu je stvarno prošlo vreme van posla, te da je 100 evra od države automatski primio jer je penzioner.

foto: Printscreen

"Ja sam bio ona kategorija koja nikako nije mogla da izađe iz kuće. Izašao sam jednom, valjda... i odmah me paparaco uhvatio!" šalio se on, pa nastavio: "Nisam izlazio, ali dobro sam se odmorio i znao sam da će da prođe jednog dana... Ja sam penzioner, automatski sam dobio (100 evra) ... mislim da ih je ćerka uzela", dodao je on.

Kurir.rs, M.G/J.Stuparušić/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track