ništa ne prepušta slučaju

BOSANAC GLAVNI UBICA KORONE! I ne gleda šta dezinfikuje: Evo kako je ŽIRI ZG prošao pred 1. snimanje posle VANREDNOG!

Stars -

Dragan Stojković Bosanac ništa ne prepušta slučaju - dolazeći na prvo snimanje "Zvezda Granda" nakon vanrednog stanja prskao je oko sebe dezinfekcionim sredstom, a zaštitnu masku sa lica nije ni pomišljao da skida.

foto: Printscreen

Za razliku od njega, koleginice Viki Miljković, Ana Bekuta i Snežana Đurišić sa medijima razgovarale su bez zaštitnih maski.

"Željna sam odmora bila, to sam shvatila tek kad se desilo..." istakla je Bekuta koja na posao i nije žurila, te otkrila da ju je Mrka prvo odveo u šetnju pošto je ponovo mogao da izlazi, kada se situacija s koronom malo smirila.

Snežana Đurišić, između ostalog, progovorila je i o Đorđu Davidu, koji ih je sve čekao u studiju.

"Jeste, dobro je, biće to dobro", rekla je ona pa dodala: "I noga je dobro... I noga će proći. Sve prođe. I život prođe! (smeh)" našalila se ona, napominjući da je sve svakako u Božijim rukama.

Viki Miljković osim o poslovnim obavezama smogla je snage pa progovorila i opokojnoj majci, za koju je bila izuzetno vezana.

"Ja sam mnogo bila vezana za moju mamu. Svi koji me poznaju privatno znaju za to. Ostala sam bez oba roditelja, što je jako teško. Pripremali smo se za to, ali čovek nikad nije spreman... Ne mogu još uvek da pričam o tome", rekla je ona.

Kurir.rs, M.G/J.Stuparušić/Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track