CECA I VELJKO SE ZATVORILI U POTKROVLJU VILE Hranu im donose do vrata, ne izlaze u dvorište, a ovako PEVAČICA ubija dan
Foto: AP, Aleksandar Jovanović Cile, Sonja Spasić

sami u izolaciji 14 dana

CECA I VELJKO SE ZATVORILI U POTKROVLJU VILE Hranu im donose do vrata, ne izlaze u dvorište, a ovako PEVAČICA ubija dan

Stars -

Ceca i Veljko Ražnatović izolovali su se na spratu porodične vile na Dedinju čim su saznali da su zaraženi koronom. Pevačica i njen sin nemaju kontakt sa ostalim ukućanima, koji su negativni na virus, a posluga im ostavlja hranu ispred vrata!

- Svi ljudi koji rade u Cecinoj kući testirani su na koronu i negativni su. Oni nose maske i rukavice, a Ceci i Veljku ostavljaju hranu i sve što im je potrebno ispred vrata. Njih dvoje su rešili da budu u strogoj izolaciji, pa ne izlaze čak ni u dvorište. Sami su na spratu, imaju odvojene sobe i svoje kupatilo - započinje priču dobro obavešten izvor blizak porodici Ražnatović.

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Tamara Trajković, Nemanja Nikolić

- Pošto nemaju fizički kontakt sa ostalim ukućanima, pre svega sa Cecinom sestrom Lidijom i njenom decom, sa njima se čuju preko video-poziva. Ne žele da rizikuju da se i oni zaraze.

Kako saznajemo, pevačica i njen sin nisu dobili nikakvu terapiju.

- Ne piju lekove jer nemaju nikakve tegobe. Doktor im je samo preporučio izolaciju. Naredni test trebalo bi da imaju u ponedeljak - priča izvor.

Najvećoj folk zvezdi ne smeta što mora da bude zatvorena u kući, ali to nije slučaj sa kik-bokserom, koji je navikao da bude u pokretu.

- Ceca je navikla da ne izlazi, najviše voli da bude u svojoj vili. Po ceo dan gleda filmove i serije. Ovih dana je oduševljena španskom serijom "La casa de papel" (Kuća od papira). S druge strane, Veljku je teško palo što dve nedelje neće viđati sina Željka, ne može da dočeka da ga opet drži u naručju. On se navikao na život u Titelu, po ceo dan je bio napolju, pa izolaciju malo teže podnosi - priča sagovornik.

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track