Najnovije vesti

SAMO OD SADBENOG BAKŠIŠA MOGU DA UZMU AUTO Ovi pevači ZARADE ČITAVO BOGASTVO na veseljima, a od cifre će vam se ZAVRTITI
Foto: Shutterstock

Dobro im ide

SAMO OD SADBENOG BAKŠIŠA MOGU DA UZMU AUTO Ovi pevači ZARADE ČITAVO BOGASTVO na veseljima, a od cifre će vam se ZAVRTITI

Stars

Mnoge pevačke zvezde su svoju karijeru započele pevajući pod šatorom, da bi se kasnije njihov glas daleko čuo, te su se našli i na javnoj sceni. Vanredna situacija u zemlji i svetu je doprinela tome da se budžet naših estradnih umetnika umanji, jer nisu mogli da organizuju koncerte niti da budu deo rođendanskih proslava.

Dobro obavešteni izvor otkrio je koliku tarifu zavređuju ovi pevači i koliko sumu bi mladenci morali da izdvoje kako bi uživali u njihovom glasu.

"Oni uglavnom pevaju u parovima po svadbama. Tu se zarađuju ozbiljne pare. Tarifa za Petra Mitića i Jelenu Kostov u paru je 4.000 evra, dok je nešto jeftinija varijanta za Jelenu Gerbec, Ljubu Perućiću koja iznosi 3.000", otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje:

"Naravno, oni na svadbama u džep stave i ogroman bakšiš! Znam da su neki od njih mogli i automobile da kupe od jedne svadbe", ističe izvor.

foto: Marina Lopičić

kurir.rs/informer

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...