Najnovije vesti

KOMŠIJE GOCE BOŽINOVSKE OTKRILE SVE O BOJANI RODIĆ, MIRKU I PEVAČICI: Šta ona ima da priča sa nama običnim smrtnicima!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Dragan Kadić

ŠOK

KOMŠIJE GOCE BOŽINOVSKE OTKRILE SVE O BOJANI RODIĆ, MIRKU I PEVAČICI: Šta ona ima da priča sa nama običnim smrtnicima!

Stars

Jedna od glavnih tema u medijima u poslednje vreme je veza Mirka Šijana, sina Goce Božinovske, i Bojane Rodić, rođene sestre supruge Veljka Ražnatovića. U ulici gde pevačica živi komšija je otkrio da Goca nije baš u sjajnim odnosima sa komšinicom iz ulice, a onda su se osvrnuli na Bojanu Rodić.

foto: Damir Dervišagić

"Priča se da oni nisu sjajne komšije, a i ovde je čudan svet u Surčinu. Svaka druga kuća ne priča sa nekim. Dosta se po kraju spletkari, te često nastaju svađe po komšiluku. Njena bliža komšinica i ona se nikako ne vole, klasična ženska svađa između Goce i komšinice" rekao je komšija, a onda nam se jedna starija komšinica požalila kako pevačica slabo priča sa, po njenim rečima, "običnim smrtnicima“.

"Slabo mi sa njom komuniciramo, ona je ipak poznata pevačica, šta ona ima da priča sa nama "običnim smrtnicima"? Verujte mi da je i ne vidim u svom komšiluku. Samo što vidim na televiziji, tako zapravo znam o njoj i tim putem budem obaveštena. Goca nije loša, ali eto, ne viđam je" požalila se komšinica.

Sa druge strane, nekoliko komšija je imalo pozitivno mišljenje o pevačici Božinovskoj i njenoj porodici.

foto: Printscreen/Instagram

"Super je žena i komšinica. Nemam priliku toliko da je uživo srećem, čula sam da će uskoro imati novu snajku Bojanu Rodić. Mirko je fin dečko i uvek se javi. Veoma je kulturan. Kada god ga vidim, uvek kaže: “Dobar dan, kako ste? Kako su vam sinovi, komšinice?“. Nisam tolikou blizini njih da bih znala šta se dešava unutar zidina" rekla je komšinica, dok je starija gospođa pored nje prokomentarisala kako Goca živi kao i sve obične žene sa svojim problemima.

"Ne stanujem baš blizu nje, samim tim je i ne srećem. Ona je žena kao i sve druge, juri, trči gleda da obavi sve poslove. Svako ovde brine svoju brigu, pa tako i Goca. Normalno je da ratuje sa komšijama, ali nisam upućena u to što se dešava. Nema šta, ali da je pljujem, stvarno nema potrebe za tim" rekla je gospođa.

Međutim, jedna od bližih komšinica se zbunila i pomislila da se Mirko Šijan u međuvremenu oženio sa Bojanom Rodić.

"Da li se to Gocin sin oženio? On će se usrećiti kao Veljko. Nova snajka je predivna, videla sam je na televiziji. Neće vam ovde niko od komšija ništa komentarisati i ako znaju nešto, neće sigurno ispričati" iskreno je rekla ona.

Prodavačice iz obližnje prodavnice kažu da se pevačica ponaša najnormalnije kada dođe da pazari kod njih.

"Fina je kad pazari, ponekad dođe ovde kod nas u prodavnicu. Nismo do sada imale priliku da sretnemo Bojanu, a Mirko je dečko na mestu. Ljubazan je kada dođe" kažu u prodavnici. 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...