SANDRA AFRIKA VIŠE OD DECENIJE NIJE BILA NA LETOVANJU! Neće ni sad, a tek da čujete kakvi su planovi njenih koleginica!
Foto: Damir Dervišagić

vode računa

SANDRA AFRIKA VIŠE OD DECENIJE NIJE BILA NA LETOVANJU! Neće ni sad, a tek da čujete kakvi su planovi njenih koleginica!

Stars -

Kako sve više vlada neodumica da li će ovo leto moći da se iskoristi za kvalitetno sunčanje i uživanje u morskoj vodi nakon izolacije, tako su se i poznate dame bacile na ozbiljno razmišljanje šta im je činiti. Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, ove godine neće otići na letovanje, a kako sama kaže - tako je već 14 godina, te "ne mora ni sad".

"Ne idem na letovanje već 14 godina, tako da ne moram ni ove. Jul i avgust su mi radni skoro svaki dan i nemam vremena za odmor. Sve zavisi šta i kako se bude odvijalo oko cele situacije, onda ću se naravno prilogađavati tome. Ako se bude radilo na primorju, biće samo radno", izjavila je ona.

Uraganke su, sa druge strane, otkrile da imaju želju da odu na more, ali isto tako da nisu sigurne da li će to biti izvodljivo.

"Ako budu otvorili granice, idem odmah. Plašim se, ali vise da kojim slučajem ne prenesem starijima iz svoje porodice", istakla je Ksenija Knežević, a isto mišljenje deli i Ivana Nikolić.

"Ako nam dopuste putovanja sigurno da odmah pakujemo kofere i idemo. Virusa da, ne znog mene samo već zbog starijih ljudi iz moje okoline", kaže ona, dok i treća članica grupe, Sanja Vučić, nije sigurna da li će ove godine ugledati peščane plaže.

"Volela bih da odem ove godine na more, ali neću ništa da planiram bez znanja da li će to moći da se odvije, ali svakako mi se ide."

foto: Zorana Jevtić

Katarina Grujić smatra da je ovo sjajna prilika da se leto provede u Srbiji.

"Smatram da ove godine treba da preskočimo letovanja van zemlje i odmore provedemo u Srbiji. Postoje brojne planine, banje, odmorišta koja su prelepa. Ne govorim to zbog straha, već što nikada ne znate da li neka država može da uvede iznenada nove mere i da vam odmor bukvalno presedne. Ukoliko budu otvorene granice sa Crnom Gorom postoji mogućnost da moja porodica i ja obiđemo porodičnu kuću u Budvi", otkrila je Kaća, dok se jednim delom i njena koleginica Tamara Milutinović slaže sa predlogom.

"Nisam ništa planirala, možda kada se ova situacija stiša. Izgleda da nema ništa od toga, verovatno će to biti sledeće godine. Jedino ako bude radno leto, pa tom prilikom se osunčam i okupam", rekla je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track