ROMANIN DEČKO PROKOCKAO 830.000 EVRA! Filip dugovao zelenašima, porodica prodala zlatare i stanove da mu SPASE GLAVU!
Foto: Facebook Printscreen, Instagram Printscreen, Shutterstock

ZADUŽIO SE

ROMANIN DEČKO PROKOCKAO 830.000 EVRA! Filip dugovao zelenašima, porodica prodala zlatare i stanove da mu SPASE GLAVU!

Stars -

Filip Mrkajić, dečko Romane Panić, odrastao je u izobilju, ali se to promenilo onog trenutka kada je ogrezao u kocku. Zbog njega je, saznajemo, njegova porodica koja j ebil ajedna od imućnijih u Beogradu, zapala u finasijske probleme.

Pokojni otac pevačicinog dečka bio je prinuđen da rasproda sve zlatare u u glavnom gradu, kao i većinu nekretnina kako bi pokrio njegove dugove prema zelenašima od čak 830.000 evra.

foto: Privatna arhiva

Veliku buru u javnosti izazvala je informacija da su pevačica i njen partner, agent za nekretnine, uhapšeni u Austrakliji zbog pljačke bankomata. Od tada priče o Romaninom, ali i o Filipovom životu isplivavaju na površinu i sve su skandalozniji. Nakon našeg saznanja da je Mrkajićev otac preminuo nedavno upravo zbog brige za sina koga nije video pet godina, saznali smo i da je njegova porodica prošla pravu golgotu, a razlog su ogromni dugovi.

Kako saznajemo od našeg sagovornika bliskom Mrkajićima, Filip je još kao tinejdžer upao u loše društvo i od tada datiraju njihovi problemi. On ima i rođenog brata Aleksandra, koji je oduvek bio uzoran mladić i sušta je suprtonost njemu.

foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

Mrkajić je rano počeo da se kocka, ali je zahvaljujući uticajnim roditeljima i njihovim vezama i parama uspevao da se isčupa iz toga. Sve dok jednog dana nije došao i saopštio ocu Zoranu da mora što pre da plati 830.000 evra ili će imati ozbiljn eprobleme. Porodica je tada bila upućena da su mu zelenaši za petama i da može da izgubi glavu vrlo lako, pa su se odlučili za krajnje poteze. Prodali su sve zlatale u Beogradu, ali i pored toga što je njihov biznis imao ogromnu vrednost, od toga nisu uspeli da vrate ceo dug. Tada su se odlučili na još radikalniji potez i prodali sve nekretnine koje su imali u prestonici, osim kuće u kojoj su njegovi roditelji ostali da žive.

Mrkajić je nakon svega otišao u Italiju gde je najviše boravio, jer njegova porodica ima stan u Milanu, koji se jedva uspeli da sačuvaju od zelenaša. Tamo je trgovao svime što je moglo da mu donese laku i brzu zaradu, a jedno vreme je čak bio u biznisu i sa kriptovalutama. To su digitalne, virtuelne valute, digitalni novac koji omogućava onlajn kupovinu. Postoje samo na internetu i nisu pod kontrolom banaka i vlada država i postoji preko hiljadu kriptovaluta, od kojih su najpoznatije Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin... Priča se da i u tom biznisu nij ebio pošten, ali ga niko nije hvatio. Sad je u Australiji osuđen na godinu i po dana zatvora, dok je Romanina kazna 12 meseci s tim da dva mora da provede u ćeliji.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/Foto: Facebook Printscreen, Instagram Printscreen, Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track