PROVODADŽIJA! LUNA TATI TRAŽI ŽENU! Gagi baš nema sreće posle Anabele, svi ga jure, a onda otkrije PRAVU ISTINU! ŠOK!
Foto: ATA Images, Nemanja Nikolić, Printscreen

Iskreno o ocu

PROVODADŽIJA! LUNA TATI TRAŽI ŽENU! Gagi baš nema sreće posle Anabele, svi ga jure, a onda otkrije PRAVU ISTINU! ŠOK!

Stars -

Luna Đogani se nameračila da oženi svog oca Gagija! Pobednica "Zadruge 2" tvrdi da densera jure žene kao u vreme njegove najveće popularnosti devedesetih godina.

Osim što mu nude brak, mnoge dame mole Gagija da im pravi decu, pa je Luna rešila da mu pomogne da izabere onu pravu.

- Ovo je ludilo! Tatu jure žene kao nikad pre! Pišu mu, zovu ga, govore mu da je super frajer za svoje godine i da je pravi šmeker! Traže mu da ih oženi i da im pravi decu. Pomoći ću mu da izabere neku dobru - kaže Đoganijeva i dodaje:

- Iskreno, volela bih da nađe pravu ljubav. Da bude srećan i da se opet oženi. E sad, što se tiče dece u njegovim godinama, neka on sam odluči šta želi.

Na pitanje šta je sa Gagijevom devojkom Maki, koja ga je dočekala u finalu "Zadruge 3", Luna odgovara:

- Nisu više zajedno. Ipak je deset meseci bio dug vremenski period. Udaljili su se, a i emocije su izbledele.

Đoganijeva, koja od izlaska iz rijalitija ne razgovara s majkom Anabelom, kaže da bi najsrećnija bila da se njen otac skrasi.

foto: Damir Dervišagić

- Mama i ja nismo u kontaktu, ali mi je drago što je pronašla srodnu dušu u Andreju. Volela bih da i tata nađe nekog ko će biti uz njega, posebno jer smo Nina i ja odrasle i imamo svoje živote - priča Luna i dodaje da je njen otac veoma emotivan.

- Posle mame dugo nije imao nijednu devojku. Baš mi je nedavno rekao: "Luna, baš nemam sreće sa devojkama. Taman krenem sa nekom da se dopisujem, zaljubim se i onda shvatim da je ku*va."

foto: Pritnscreen/Instagran

Gagi je u mladosti bio sa Sandrom Meljničenko i Ksenijom Pajčin, a posle razvoda od Anabele zabavljao se sa pevačicom "Fanki džija" Milenom Mikić. Ta veza je pukla kada je otkriveno da je denser pretukao svoju dragu, zbog čega je dobio i zabranu prilaska. Pre "Zadruge 3" imao je kraću aferu sa učesnicom tog rijalitija Erminom Pašović.

Planirao svadbu sa Maki Gagijeva dojučerašnja devojka Maki ranije je izjavljivala je da planiraju svadbu čim on izađe iz rijalitija.

- Svadbu pravimo odmah posle "Zadruge". Čekam da Gagi izađe, pa da zakažemo venčanje. Biću Luni dobra maćeha i potrudiću se da uspostavimo lep odnos. Neću je terati da me zove mama, jer i ja imam ćerku od 20 godina. Ona će Luni biti kao sestra - ispričala je svojevremeno Maki.

foto: Printscreen

kurir.rs/informer

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track