Najnovije vesti

U SELU ME ZEZAJU DA MI JE BRENA PRIJA! Otac Sandre Miljaković po prvi put progovorio o Viktoru: Evo šta kaže o SVADBI!
Foto: ATA images

ISKRENO

U SELU ME ZEZAJU DA MI JE BRENA PRIJA! Otac Sandre Miljaković po prvi put progovorio o Viktoru: Evo šta kaže o SVADBI!

Stars

Zvezdan Miljaković, otac Sandre Miljaković, prvi put je progovorio o budućem zetu Viktoru Živojinoviću.

"Iskreno da vam kažem, malo ga poznajem, ali mi se baš svideo. Meni je najbitnije da on moju ćerku voli i poštuje, da tu nema nikakvih problema, a ko je i šta je druga je priča. Meni je bitno da oni imaju dobar odnos i da se slažu" počeo je priču Zvezdan za "Svet", a prenose mediji.

"Nisam još Viktora zvanično upoznao. Začikavaju me u selu da mi je Brena prija. Nismo se još uvek zvanično upoznali i sreli. Oni su negde u inostranstvu, koliko znam. I Sandra i Viktor su bili kod njih. Sve dok oni vode lepo računa o mom dedetu, nijednu ružnu reč za njih ne mogu da kažem. Brenu ne poznajem lično, ali je jako cenim kao pevačicu i poštujem sve što je postigla sa Bobom u životu" dodao je Miljaković.

"Da li će doći i do svadbe, neka oni odluče kada za to dođe vreme. Mislim da su oni još mladi za takve stvari. Ako su odlučili da se venčaju naredne godine, na nama roditeljima je da ih podržimo ako smatraju da su zreli za takve stvari. Moja porodica im stoji na usluzi za sve što im bude trebalo. Neka su oni meni živi i zdravi i neka se vole, a svadba, deca i ostalo će doći samo po sebi. Dok su mladi neka žive i uživaju" zaključio je Sandrin otac.

foto: Printscreen/Kurir TV

Kurir.rs / Svet / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...