SANDRA AFRIKA U BADEMANTILU ČEKA MAJSTORE! Evo šta su joj menjali u LUKSUZNOM stanu, a tek šta o njoj kažu komšije
Foto: Printscreen/Premijera

uvek zanosna

SANDRA AFRIKA U BADEMANTILU ČEKA MAJSTORE! Evo šta su joj menjali u LUKSUZNOM stanu, a tek šta o njoj kažu komšije

Stars -

Sandra Afrika prosto nije navikla da nosi mnogo garderobe!

Pevačica je na terasi stana u novobeogradskom naselju Vest 65, u koji se uselila početkom godine. Dočekala je dva momka u do sada neviđenom izdanju. Pevačica je, naime, majstorima otvorila vrata - polugola!

Pevačica je izašla na terasu svog skupocenog stana tek okupana. Kosu je umotala u peškir i na sebi je imala bademantil, a možemo samo da nagađamo da li je nosila donji veš. Za njom je odmah izašao njen pas. Afrika je ponela i doručak Afrika, i doručkovala je samo voće!

foto: Printscreen/Premijera

Sanda je voćnu salatu podelila sa pomerancem, kom je dala ime Afri. Pas joj je tražio još voća, a pošto kučići ne smeju to da jedu previše, Afrika ga je odgurnula nogom. Nastavila je da uživa na terasi. Dok se odmarala, u jednom trenutku joj je zazvonio telefon. Nismo saznali sa kim razgovara, ali smo je čuli kad je uzviknula:

- Da li si retardiran?! Zar ne umeš da im objasniš koja je moja zgrada?!

Nakon pola sata u zgradu su ušli momci koji su nosili ogromnu kutiju i merdevine. I otišli su pravo kod nje! Raspitali smo se u komšiluku šta su nosili i saznali smo da Sandra menja nameštaj u dnevnoj sobi. Momci su unosili ukrasne biljke i stalažu, koja se sada nalazi na njenom zidu. Interesantno je da se Sandra nije obukla, već ih je dočekala tek okupana samo u bademantilu.

Sandrina komšinica je imala samo reči hvale za nju. Sandra je divna, ali već nedelju dana ne mogu da spavam od nje. Poludeću koliko me nervira što po ceo dan nešto buši u stanu. Navikla sam da spavam kada je vrućina, a od njenih majstora to ne mogu.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja