UPOZNALI SU SE U LONDONU, A ONDA PUTOVALI SVETOM! Tamara je sa Simonom uživala u svili i kadifi,a sada doživela NASILJE?
Foto: Damir Dervišagić

nekad su im svi zavideli

UPOZNALI SU SE U LONDONU, A ONDA PUTOVALI SVETOM! Tamara je sa Simonom uživala u svili i kadifi,a sada doživela NASILJE?

Stars -

Srpska manekenka Tamara Nikolić navodno je prijavila policiji da je dobila pretnje putem telefona od bivšeg supruga, Simona Karića, nakon čega su oboje saslušani.

Manekenka Tamara Nikolić dve i po godine je bila u braku sa Simonom Karićem, filmskim producentom.

foto: Damir Dervišagić

Iako je i pre braka sa naslednikom imperije Karić bila uspešna manekenka, Tamaru je ljubav sa 14 godina starijim Simonom dovela u centar medijske pažnje.

Na jednom od svojih putovanja, u Londonu, upoznala je Simona za koga se zatim udala u novembru 2015. godine, a u aprilu 2016. dobili su ćerku Simonu.

- Upoznali smo se u jednom restoranu u Londonu. Od tada smo bili u kontaktu i dugo smo se poznavali pre nego što smo se upustili u ljubavnu vezu, tako da to nije bila ljubav na prvi pogled. Ljubav se ne planira, ona se jednostavno desi. Tako je bilo i sa nama. Prepoznali smo da odgovaramo jedno drugom i osećanja su se rodila, tako da se ljubav, s obzirom na daljinu, postepeno razvijala - ispričala je svojevremeno Tamara.

Tamari su mnoge devojke u Srbiji zavidele na luksuznom životu, skladnom braku, putovanjima. Međutim, nakon dve godine bračne sreće Tamara i Simon su odlučili da se razvedu, o čemu su mesecima ćutali za javnost.

– Razgovarali smo i shvatili da je tako najbolje. Rastali smo se pre nekoliko meseci i mogu da kažem da se sada osećam dobro. I dalje mi je teško da pričam o tome, ali život ide dalje. Žao mi je što se tako završilo, ali samim tim što je našem braku došao kraj, znači da nešto nije valjalo - ispričala je tada Tamara za "Gloriu".

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track