REKAO SAM DA ĆU DEMANTOVATI DA BIH JE SMIRIO! Borin drug se oglasio, a evo da li se nešto DESILO između njega i Nadežde!
Foto: Printscreen/Ami G show

HAOS

REKAO SAM DA ĆU DEMANTOVATI DA BIH JE SMIRIO! Borin drug se oglasio, a evo da li se nešto DESILO između njega i Nadežde!

Stars -

Nakon što se u današnje izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" uključio Bora Santana i izneo razne stvari na račun Nadežde Biljić, ona se oglasila na Instagramu i poručila mu da će ga tužiti. Podsetimo, Bora je izjavio u uživo programu, između ostalog, da je Nadežda or*lno zadovoljavala njegovog druga Peksa.

Sada se oglasio i on, a iako je u prvom trenutku rekao Nadeždi da će demantovati sve, sada tvrdi da njegov drug Bora ne laže.

"Detalje da pričam ne mogu jer je žena udata. Bora jeste malo brzopletog jezika, ali on ne laže. A imam respekt prema Nadeždi i njenom mužu i ne bih detalje da pričam. Da li je istina, iskreno da kažem, Bora ne laže. Nadeždi sam napisao u poruci da je Bora lud i da ću da ga demantujem da bih ga smirio, ali ne mogu da kažem da je lažov. Hoću da izbegnem detalje jer je žena udata i ima malo dete, ali Bora ne laže", kratak je bio Peks.

foto: ATA Images, screenshot Pink tv

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track