PRIKOVANA SAM ZA KREVET, IMAM VELIKE MUČNINE! Luna se u 3. mesecu TRUDNOĆE pojavila u emisiji, pa progovorila o POLU bebe!
Foto: Printscreen / TV Pink

otkrila

PRIKOVANA SAM ZA KREVET, IMAM VELIKE MUČNINE! Luna se u 3. mesecu TRUDNOĆE pojavila u emisiji, pa progovorila o POLU bebe!

Stars -

Bivša rijaliti učesnica, Luna Đogani čeka prvo dete sa verenikom Markom Miljkovićem.

Ona je sada gostujući u emisiji otkrila kako podnosi trudničke dane.

"Ušla sam u treći mesec i prelepo se osećam, nadam se da tako i izgledam. Imaš sreće što mi je danas dobar danas, inače sam prikovana za krevet, imam velike mučnine", rekla je Luna, a voditelj ju je pitao da li je sve u redu sada, s obzirom da je bilo priče da ne može da ostane u drugom stanju:

"Da, imala sam zdravstvenih problema. Uspela sam da ga izlečim, imala sam neke intervencija. Izmišljali su svašta. Mislila sam da neću moći da ostanem u drugom stanju, tako su mi i rekli, ali desilo se čudo. Ja sam mnogo želela da postanem majka. Marko i ja smo radili na tome", otkrila je ona.

Na pitanje kako je reagovala kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, ona je odgovorila:

"Prebledela sam, ćutala sam dvadeset minuta. Nisam mogla da verujem šta me je snašlo. Postala sam spokojnija, mirnija, spavam kao beba, puna sam ljubavi, prelepe energije i svi mi kažu da se to oseća", priča Đoganijeva kroz osmeh.

Luna je progovorila i o polu bebe, ali i o imenima koje su isplanirali.

"Ja sam sada 9. nedelja. Saznaćemo uskoro. Uvek je rano. Svi oko mene govore da nosim dečaka, svi su ubeđeni da je dečak. Meni je samo bitno da je živo i dravo. Devojčica će se zvati Mija, a dečak Luka. Marko i ja volimo ta kratka imena", otkrila je u Amidži šouu.

foto: Printscreen / TV Pink

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track