SIN OLIVERA MANDIĆA ZANEMEO PRED SUDIJOM? Ne žele da se brani zbog nasilja nad bivšom ženom, naloženo PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE
Foto: Printscreen

pred sudom

SIN OLIVERA MANDIĆA ZANEMEO PRED SUDIJOM? Ne žele da se brani zbog nasilja nad bivšom ženom, naloženo PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE

Stars -

Darijan Mandić, sin popularnog pevača Olivera Mandića, osumnjičen za nasilje u porodici nad bivšom suprugom, na saslušanju kod tužioca navodno se branio ćutanjem, ne želeći da iznosi svoju odbranu.

Mandić je ubrzo nakon što je uhapšen i poslat na izdržavanje zatvorske kazne od 30 dana, jer je prekršio hitne mere zabrane prilaska svojoj bivšoj ženi Jeleni i deci, sproveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Nakon što je suočen sa krivičnom prijavom koja je protiv njega podneta, a u kojoj se navode detalji događaja od 9. novembra, kada je došao na adresu bivše žene, lupao je na vrata, a potom joj razlupao automobil, odlučio je navodno da ne iznosi svoju odbranu i brani se ćutanjem.

- Postupajući zamenik Trećeg osnovnog tužilaštva naložio je da se obavi psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog koje će obaviti tročlana komisija veštaka. Takođe, naloženo je saslušanje svedoka koji su prisustvovali incidentu, ali i imaju saznanja o odnosima ovo dvoje bivših supružnika - navodi izvor upoznat sa slučajem.Darijan Mandić već godinama uznemirava bivšu ženu Jelenu i njihovo troje maloletne dece. Problemi koje je pravio kulminirali su 9. novembra kada je došao ispred njenog stana i demolirao Jelenin automobil.

Jelena i Darijan Mandić ne žive zajedno od aprila 2018. godine kada je on napustio stan koji je u njenom vlasništvu, a u kojem su zajedno žveli. Zvanično su se razveli 10. septembra ove godine, a šest dana kasnije Jelena i njihovo troje dece preživljavaju pakao.

foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja