DŽEJ JE MOŽDA OTIŠAO, ALI SU NJEGOVE PESME BESMRTNE: Saša Popović oprostio se od Džeja DIRLJIVIM REČIMA, zajedno su nekad UŽIVALI
Foto: Damir Dervišagić

OTIŠLA MUZIČKA LEGENDA

DŽEJ JE MOŽDA OTIŠAO, ALI SU NJEGOVE PESME BESMRTNE: Saša Popović oprostio se od Džeja DIRLJIVIM REČIMA, zajedno su nekad UŽIVALI

Stars -

Saša Popović oprostio se od Džeja Ramadanovskog i opisao kako je provodio vreme sa pokojnim pevačem nekada.

Džej je umro u snu u 56. godini, a mnoge javne ličnosti ne mogu da sakriju tugu. Jedan od njih je i Popović koji je uputio emotivnu poruku.

foto: Damir Dervišagić

"Ambasador sreće i radosti, sinonim za emociju, covek koga smo svi obožavali. Svaki novogodišnji program koji smo radili, upravo on je oplemenio, donosio nam je toliko pozitivnih emocija da je bilo nemoguće ne osmehivati se u njegovom društvu. Uživao sam u njegovim šalama, divio se njegovom glasu, izuzetno cenio njegovo dobro srce i blagu narav", rekao je Saša za "Kurir", pa dodao:

foto: Vlada Sporčić

"I možda nam je dobri Džej otišao, ali pesme koje je ostavio iza sebe učinile su ga besmrtnim i nezaboravnim. Veoma mi je žao zbog njegovog odlaska, izjavljujem saučece njegovoj porodici, ali i svim njegovim prijateljima, kolegama i publici."

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/S.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track