ANA PRESTRAVLJENA ZBOG KORONE: Porodicu sam smestila u bolnicu!
Foto: Printscreen/Ami G

BRINE

ANA PRESTRAVLJENA ZBOG KORONE: Porodicu sam smestila u bolnicu!

Stars -

Ana Nikolić rekla je da se oseća veoma loše zbog pandemije virusa korona i da je vrlo uplašena. Gostujući u emisiji "Ekskluzivno", ona je izjavila da se brine za sve ljude oko sebe.

- Kako mogu da budem? Kao i svi ljudi u ovoj zemlji, osećam se loše, nesigurno, uplašeno, neizvesno. Naravno da se ne osećam najbolje, ali šou mora da se nastavi. Manje-više što sam majka, ovo najmanje pogađa decu, to je za njih običan virus - počela je Ana, pa dodala:

- Ono što sam doživela oko sebe, od porodice, prijatelja, članove najšire porodice sam smestila u bolnice, nije baš prijatno, odbrojavam dane da ova godina prođe. Pola porodice mi je zaposleno u zdravstvu - istakla je Ana.

Nikolićeva je naglasila da su rigorozne mere zaštite od virusa kod nje u domu još od 2017. godine, kada je na svet donela ćerku Taru.

- Otkako sam rodila Taru, u moju kuću se ulazi s natikačama, s maskama. Ona se rodila malo ranije, prvo mi je dete, bila je tolika sterilnost, ona je za tri godine jednom bila bolesna, toliko je čuvam. Retko ko nam dolazi i inače, a sad pet puta manje - priznala je pevačica.

Kurir.rs/ A. P./ Foto: Printscreen/Ami G

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track