VOLAN MU JE ULETEO U GRUDNI KOŠ I LEŽAO JE SA OTVORENIM OČIMA: Milan Kalinić sa knedlom u grlu o stravičnoj NESREĆI pre 5 godina
Foto: Printsceen

Ispovest

VOLAN MU JE ULETEO U GRUDNI KOŠ I LEŽAO JE SA OTVORENIM OČIMA: Milan Kalinić sa knedlom u grlu o stravičnoj NESREĆI pre 5 godina

Stars -

Voditelj Milan Kalinić je imao saobraćajnu nezgodu kod Brusa, kada se sudario sa putničkim vozilom sa mađarskim registracionim tablicama.

Milan je odlučio da pred suprugm Sandromrekao sve kroz šta je prošao u trenucima i kako se nezgoda dogodila.

- Situacija koju nikad neću da zaboravim u životu. Ja prilazim kolima i hoću da vidim ko je u kolima i šta se dešava, i zatičem situaciju. Ja kako sam udario tačno u taj deo vozačev, njemu je volan uleteo u grudni koš. On je bio nagnut nad volanom i ležao sa otvorenim očima - pričao je Kalinić u emisiji "Preživeli".

foto: Printsceen

Podsetimo, nesreća se dogodila kada je Kalinić prilikom mimoilaženja u krivini prešao na levu i izazvao sudar s vozilom iz suprotnog smera. "Vozio sam pažljivo, ali sam iznenada u krivini naleteo na poledicu, koja me je odvukla sa leve na desnu stranu kolovoza. Sredinu sam prešao samo za 20 centimetara", rekao je tada Milan Kalinić.

- Nisam divljak niti ludujem u vožnji, kako su neki mediji objavljivali posle udesa preuveličavajući moje učešće u sudaru - rekao je Kalinić.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track