PEVAČ POČIVA U ALEJI POČASNIH GRAĐANA

SAHRANJEN DŽEJ, 50 VIOLINA GA NJEGOVOM NEDELJOM ISPRATILO NA VEČNI POČINAK: Jecaji porodice odzvanjali GROBLJEM, TUGA (KURIR TV)

Stars -

Pevač Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Rodbina je saučešće primala u kapeli od 13 časova, a mnogi prijatelji i javne ličnosti stigle su da se poslednji put oproste sa pevačem.

foto: A.J. Panić

Mina Kostić pomolila se na Džejevom grobu, kao i zet Adil. Nakon što je Džej sahranjen, usledio je govor imana koji se oprostio od pevača potresnim rečima.

1 / 13 Foto: Damir Dervišagić

"Draga porodico, danas se opraštamo od oca, prijatelja, našeg brata, velikog pevača, velikog čoveka... Ceo tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio se nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao, i uspeo da se izboriš za parče neba, sada si najsjajnija zvezda. Čistu emociju prenosio si pesmom i igrom, nema toga ko tebe nije voleo", samo je deo potresnog govora.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Violina je odsvirala čuvenu pesmu, svi su plakali, a potom je Džejev kovečeg spušten u zemlju. Ipak, devojka koja je živela sa pevaćem Andrijana nije bila zadovoljna. Naime, oproštajni govor nije održan pre nego što je Džej sahranjen. Ona je počela da psuje iznervirana zbog toga što se desilo.

Kasnije je ipak održan govor koji je naterao mnogima suze na oči.

Džejev kovčeg su doneli, a muzičari su zasvirali njegov čuveni hit "Nedelja". Mnogi su plakali dok su slušali čuvenu pesmu, a jecaji su se orili na groblju.

1 / 37 Foto: Damir Dervišagić

Pevač će sahranjen po muslimanskim običajima, budući da je bio islamske veroispovesti.

foto: Damir Dervišagić
1 / 15 Foto: Damir Dervišagić

Tužna povorka upravo se uputila ka Aleji zaslužnih građana gde će Džej biti sahranjen.

foto: Damir Dervišagić

Ceca Ražnatović došla je u pratnji prijatelja ispred kapele, a prikrila je tugu ispod tamnih naočara i velikog, crnog šešira.

1 / 45 Foto: Zorana Jevtić

Aca Lukas, Romana Panić, Žika Jakšić, Vesna Dedić, Saša Matić i Aco Pejović stigli su ispred kapele i čekaju da Džeja isprate na večni počinjak.

1 / 11 Foto: Zorana Jevtić

Mesto gde će Džej Ramadanovski biti sahranjen:

foto: A.J. Panić
foto: Damir Dervišagić

Marko Pantelić vidno neraspoložen prisustvovao je ispraćaju, a pridružio se porodici Živojinović.

Inače, mnogi su primetili da zeta Adila nema u potpisu na čitulji koja stoji ispred kapele.

1 / 15 Foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Marija Šerifović i Goca Božinovska došle su da upute saučešće porodici pevača kog su svi voleli.

1 / 14 Foto: Damir Dervišagić

Sin pokojnog pevača Sinana Sakića došao je u kapelu. Njega je prijatelj zagrlio na samom ulazu. Hasan Dudić došao je sa unukom, a nije mogao da prestane da briše suze. Pojavila se i pevačica Mina Kostić, koja je bila Džejeva velika prijateljica.

1 / 12 Foto: Zorana Jevtić

Viktor Živojinović došao je da porodici izjavi saučešće sa devojkom Sandrom Miljaković, koja je sve vreme bila uz njega, Aleksandru, Filipa i Braju.

1 / 17 Foto: Zorana Jevtić

Filip Živojinović sa suprugom Aleksandrom Prijović i Draganom Brajovićem Brajom došao je da se sa kolegom poslednji put pozdravi.

Aleksandra je imala masku na licu i tamne naočare kako se ne bi videlo da plače.

foto: Damir Dervišagić

Uplakani Boban Rajović napustio je kapelu kada je izjavio saučešće porodici. Pevač nije mogao da sakrije bol.

1 / 9 Foto: Printscreen/Kurir TV

Žena sa kojom je Džej živeo i Džejeva bivša žena u kapeli su se sve vreme držale zajedno. U kapelu je stigao i Rade Vučković, pevač, kompozitor i bivši muž Goce Božinovske.

1 / 13 Foto: Zorana Jevtić

Dragana Mirković i suprug Toni poslali su venac za preminulog Džeja. Dragan Kojić Keba, Mina Softić i Stevan Anđelković takođe su stigli u kapelu.

1 / 8 Foto: A.J. Panić

U kapelu je stigao i pevač Radiša Trajković Đani, a i pevačica Zlata Petrović koja se držala sa koleginicom Vanesom, pa su zajedno plakale zbog velikog gubitka.

1 / 14 Foto: Damir Dervišagić

Adil je sve vreme uz svoju neutešnu ženu, a stigle su i druge poznate ličnosti da se poslednji put pozdrave sa pevačem. Sanja Maletić, Ivan Marinković, Vanesa Šokčić i Toma "Blek Panters" došli su da porodici izjave saučešće vidno potreseni.

1 / 23 Foto: Damir Dervišagić

Prijatelji i rodbina već se okupljaju na Novom groblju, a kovčeg sa pevačem je već u kapeli. Mlađu ćerku Mariju teše da mora da bude jaka. Stigao je i zet Adil. Zoran Jagodić Rule, kum pokojnog pevača, koji je porodici pomogao da organizuje sahranu, sve vreme je uz porodicu.

foto: A.J. Panić

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

1 / 9 Foto: Zorana Jevtić

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

kurir.rs/J.S/A.P/Lj.S/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja