CECA U SCENIRANJU NA KURIR TELEVIZIJI O UNUKU ŽELJKU I BOGDANI: To dete mi je OSVEŽILO ŽIVOT, sa snajkom se SJAJNO SLAŽEM!
Foto: Kurir Televizija

IZNELA INTIMU

CECA U SCENIRANJU NA KURIR TELEVIZIJI O UNUKU ŽELJKU I BOGDANI: To dete mi je OSVEŽILO ŽIVOT, sa snajkom se SJAJNO SLAŽEM!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović gost je "Sceniranja" na Kurir televiziji, a otkrila je ono o čemu retko govori u javnosti.

Najpopularnija balanska pevačica prvo je priznala koji trenuci su obeležili njen život, govorila je o naslednicima, ali i unuku Željku.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir Televizija

"Ima dosta lepih stvari koje su obeležile moj život. Moja deca su van svake konkurencije, što se tiče privatnog života, upoznala sam mnogo divnih ljudi, na karijeru sam apsolutno ponosna, to je san svakog pevača da doživi ono što sam ja u svojoj karijeri", rekla je Ceca, koja je otkrila kako joj život izgleda van kamera.

Svetlana Ražnatović
foto: Kurir TV

"Isto kao i kod svih ljudi, s tim što sam javna ličnost, moram da pazim na svaki svoj pokret, ali se ništa specijalno ne dešava, iza svojih vrata živim normalan život. Posvećena sam porodici, imam obaveze... Dešavaju se i problemčici, ali se to rešava u hodu. Idealno ne postoji, ni idealan čovek, žena. Godina iza mene bila je luda, grozna, ali sam dobila preslatkog unuka koji mi je obeležio ovu godinu. Što se tiče ostalih stvari, nismo imali goru godinu. Jedva čekam da istekne ova godina da u 2021. uđemo opušteniji. Najbitnije mi je da je moja porodica živa i zdrava i ljudi koje volim."

Ceca Ražnatović
foto: Kurir Televizija

Ceca je progovorila o unuku Željku i kako se oseća, pa pomenula i Veljkovu ženu Bogdanu.

"Sada mogu da rode još desetoro dece. Poseban je osećaj kada sam Željka uzela u ruke, kao da sam ga ja rodila. I dan danas hoće da mi se omakne: Ljubi te majka. Zna se ko je majka i otac, ali to dete je mene regenerisalo i osvežilo život. Željko će 3. januara imati 7 meseci, jako je fokusiran, sve prati, a najbitnije mi je da je zdravo dete, to je za mene najveća sreća", rekla je pevačica i dodala:

Ceca Ražnatović
foto: Kurir Televizija

"Sa snajkom se slažem sjajno. Ranije su me pitali za privatne odnose, a ja sam žena koja nije pokušavala da preko svoje dece osvaruje snove, ja sam ostvarena kao majka, roditelj, ličnost, kao žena, ja sam zadovoljna. Nikada ne bih birala deci partnere, niti su meni birali roditelju. Najbitnije da su mi deca srećna i da ne utiču na njih destruktivno. Moja deca imaju divne partnere, Bogdana je i zvanično u naoj porodici, ona je divna devojka, ali najbitnije da je divna mom sinu."

Veljko Ražnatović
foto: Privatna arhiva

"Da li te se plaši Bogdana? Kažu da Ceca uliva strah ukosti", pitala je voditeljka, a Ceca se nasmejala:

"Nisam bila stroga ni prema svojoj deci, razgovorom rešavam situacije. Veljko je bio nemirniji, skloni su da naprave gluposti, ja sam prošla isto kroz to. Nije bilo razlika od ostale dece."

Ceca Ražnatović
foto: Kurir Televizija

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track