OVA GODINA MI JE BILA PUNA RAZOČARANJA I SRUŠENIH NADA! Pevačica otkrila da je iza nje BURAN period, a evo šta kaže o UDAJI!
Foto: Pritnscreen

iskrena

OVA GODINA MI JE BILA PUNA RAZOČARANJA I SRUŠENIH NADA! Pevačica otkrila da je iza nje BURAN period, a evo šta kaže o UDAJI!

Stars -

Pevačica Ivana Jordan sumirala je svoje utiske o godini koja je iza nas. Ona je otkrila svoje želje i planove u novoj godini.

- Iako je bila dosta ograničavajuća godina, imala sam dosta burnih dešavanja. I lepih i uzbudljivih, ali i razočaranja i srušenih nada. Te neke razočaravajuće odnose i događaje zelim da zaboravim. A da pamtim ima dosta toga ipak lepog. Moj sin Vuk je krenuo u 2. razred osnovne škole, pa su ove godine počele i prve ocene i krenule su i prve petice - rekla je Ivana i dodala:

- Zadovoljna sam jer sam u protekloj godini pobedila neke emocije sama sa sobom, jer sam svesnije počela da kontrolišem svoja očekivanja i neočekivanja. To mi je bio ozbiljan korak sa samom sobom i u Novu godinu ulazim rasterećenije. Dane u novoj godini bih volela da ispunim lepim putovanjima, romantičnim emocijama i da objavim više pesama.

Na pitanje da li u 2021. priželjkuje proširenje porodice ili "ludi kamen", ona odgovara:

- Prihvatam da je život pun iznenađenja, ali ne razmišljam uopšte u tom pravcu “ludog kamena” i proširenja porodice. Ispunjena sam u ovom trenutku i kao roditelj i kao čovek. Sta će biti sutra, to ne znam, ali svakako šta god sa bude zelela bih da bude s puno ljubavi i snage - zaključila je Jordan.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track