CECA RAŽNATOVIĆ UŽIVA ZA SVE PARE NA PLANINI! Otišla sa dečkom i njegovom ćerkicom, a sada pokazala ko je još sa NJIMA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

lepo joj je

CECA RAŽNATOVIĆ UŽIVA ZA SVE PARE NA PLANINI! Otišla sa dečkom i njegovom ćerkicom, a sada pokazala ko je još sa NJIMA! (FOTO)

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme uživa u vezi sa Bogdanom Srejovićem, a sada je sa njim i njegovom ćerkicom otišla na Kopaonik gde će uživati neko vreme.

Ona se sada oglasila na svom Instagram profilu, pokazala kako uživa, a i ko joj, pored Bogdana i njegove ćerke, pravi društvo.

"Najbolji prijatelj", napisala je Ceca.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen

Inače, dobro je poznato da Bogdan ima ćerku iz prvog braka sa Zoranom Tasovac, koja je sada u vezi sa Sašom Kovačevićem, a pevačica je danas objavila snimak sa njom.

Njih dve su koristile popularne filtere i slale poljupce, a u jednom trenutku je malena Iskra poljubila Cecu u obraz, pa se može zaključiti da se njih dve lepo slažu.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Printscreen/Instagram, ATA Images

Inače, i Saša Kovačević se savršeno slaže sa Zoraninom ćerkom Iskrom.

- Ponašam se kao pravi otac prema njoj, u svakom smislu. Ne vodim je baš u šoping, za to je zaslužna mama, ali mi ništa nije teško. Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude i desilo. Verujem da kada se desi pravi trenutak, desiće se i to - rekao je Saša nedavno.

Ceca Ražnatović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track