SAŠA POPOVIĆ PREKRŠIO PRAVILA KOJE JE SAM NAPRAVIO: Takmičarka Zvezda Granda van svih propisa, a direktor je OPRAVDAO
Foto: Sonja Spasić, screenshot

izuzetak

SAŠA POPOVIĆ PREKRŠIO PRAVILA KOJE JE SAM NAPRAVIO: Takmičarka Zvezda Granda van svih propisa, a direktor je OPRAVDAO

Stars -

Saša Popović prekršio je sopstvena pravila u Zvezdama Granda, kada je dozvolio da se Zorana Mićanović takmiči iako još nema punih šesnaest godina, kolika je donja starosna granica za učestvovanje u ovom šou programu.

Iako je najavljena kao šesnaestogodišnjakinja, ispostavilo se da takmičarka zapravo ima petnaest godina.

- Plašila sam se kako će to da zvuči. Ti si mlada, a u pitanju je ozbiljna pesma, ali kad si počela da pevaš, ja sam imala utisak da imaš ne 15, nego 25 godina. Bravo i za stajling, i za sve! To jeste zvezda! Imaš potencijal da budeš zvezda - rekla je članica žirija Viki Miljković.

Zorana Mićanović
foto: Printscreen/Prva Tv

- Samo, ja nisam siguran da ti imaš šesnaest godina. Jesi napunila tu šesnaestu godinu? - upitao je zatim Zoranu Saša Popović.

- Nisam napunila. Ali imam šesnaest - rekla je takmičarka, verovatno želeći da objasni da je u šesnaestoj godini života.

- Znači, ispada - reagovao je Dragan Stojković Bosanac.

Saša Popović je zatim objasnio da je u Zoraninom slučaju "zažmurio" na pravila takmičenja, te da ju je pustio da se takmiči jer smatra da je izuzetno kvalitetan pevač.

- Ne, ne... Ja sam znao da ova devojčica ima petnaest godina, ali zbog kvaliteta pevanja. I možemo reći da je ona već jedna devojka, zrela. Zbog toga sam zažmurio - objasnio je na kraju Popović.

Zorana Mićanović
foto: Printscreen/Prva Tv

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track