NIKOLINA PIŠEK ZAVRŠILA U HITNOJ Voditeljka se oglasila zabrinuta: Nakon TROVANJA izloženi ste povećanom RIZIKU od plućne embolije
Foto: Damir Dervišagić, screenshot

DRAMA

NIKOLINA PIŠEK ZAVRŠILA U HITNOJ Voditeljka se oglasila zabrinuta: Nakon TROVANJA izloženi ste povećanom RIZIKU od plućne embolije

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek i njena ćerka su se pre nekoliko nedelja otrovale gasom kada je pukla cev koja obezbeđuje grejanje čitave zgrade u kojoj se nalazi stan u Zagrebu gde je živela sa suprugom Vidojem Ristovićem.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Premijera

Voditeljka je sada na svom Instagram profilu pokazala da se trenutno nalazi u Hitnoj.

- Opet ja... Ukoliko niste znali, 90 dana nakon trovanja CO izloženi ste povećanom riziku od plućne embolije. Danas srećom nije bio taj dan - napisala je u opisu fotografije.

Nikolina Pisek
foto: Printskrin/Instagram

- Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je odregovao najbolje moguće. Da je moja odluka bila sprovedena mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada sa ćerkom, rekla mu da idemo da gledamo film. Pozvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutru otići kod doktora. Međutim, on je insistirao da odemo to veče. Pozvao me je posle ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje, te je uspeo našeg bliskog prijatelja da dobije u te kasne sate - kazala je Nikolina nakon što su ona i ćerka prošle kroz pakao.

Nikolina Pišek
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:57

Tamara Milutinović potvrdila da je raskinula sa čuvenim kompozitorom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track