ISPLIVALA FOTKA TOME I NADEŽDE NAKON POMIRENJA: Nasmejani, zagrljeni, a tu je i sin Longo! PROSLAVILI NJEGOV PRVI ROĐENDAN! (FOTO)
Foto: Printscreen, Printscreen/Ami Dži šou

prelepo

ISPLIVALA FOTKA TOME I NADEŽDE NAKON POMIRENJA: Nasmejani, zagrljeni, a tu je i sin Longo! PROSLAVILI NJEGOV PRVI ROĐENDAN! (FOTO)

Stars -

Nadežda Biljić i Toma Panić raskinuli su po izlasku iz Zadruge 4, a sada njih dvoje izgledaju nikad srećnije.

Nadežda Biljić
foto: Damir Dervišagić

Naime, Toma je na svom Instagram profilu otkrio da su pronašli zajednički jezik, te da je porodica na okupu, a ubrzo je usledila i objava fotografije na društvenim mrežama koja je oduševila mnoge.

- Naš mali tigrić je napunio godinu dana - poručio je Panić putem Instagrama, uz prizor na kom je moguće videti sobu ispunjenu plavim balonima, kao i rođendansku tortu sa motivima iz animiranog filma Vini Pu.

Toma Panić
foto: Printscreen

Naime, Toma je objavio dva storija na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i grubim rečima objasnio šta se dešava u njihovim životima uvredivši sve ljude koji njega podržavaju.

- Sine Long, vole te tata i mama najviše na svetu! Želim takođe da vam kažem da ćemo 1. rođendan našem sinu Longu proslaviti u najužem krugu porodice i da je to najbitnije od svega! Ne želimo da kršimo niti da nas prozivaju, jer smo uvek na udaru medija za epidemiološke mere i smatramo da je to trenutno najbolja opcija! - napisao je Toma.

Toma Panic
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:57

Pevačica Mika Kostić se javila iz Belgije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track