neverovatno

KEBA OTKRIO ŠTA JE NAJLUĐE ŠTO JE URADIO! Ušetao u restoran na KONJU, sa njim je bila i Dara Bubamara: Glas mi je DRHTAO! KURIR TV

Stars -

Pevač Dragan Kojić Keba bio je gost popularne emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji. On je sa voditeljkom Vanjom Camović govorio o svom životu i karijeri, a priznao je i šta je najluđe uradio u životu.

Dragan Kojić Keba
foto: Kurir

- Vi ste našli pravi snimak, konj na konju - rekao je Keba i nasmejao voditeljku.

- Konj je jedna plemenita životinja, po selima konjima uglavnom daju ime Dragan, Milan. A tad sam pevao u restoranu za Novu godinu. Bilo je 800 ljudi, a kapacitet je 700. I sad, kad smo reklamirali taj nastup, dodali smo da treba da očekuju nešto neočekivano. I kad smo već obećali, morali smo i da ispunimo. I došli smo na ideju da u ponoć uđem na konju u salu - priča Keba.

On je dodao i da je skoro gledao taj snimak i da ne može da veruje da je bio toliko lud.

-Gledao sam skoro snimak i baš sam se pitao da l' je moguće da sam bio toliko lud. Nije mi to tad smetalo, ta lucidnost. Ja sam razmišljao, Nova godina je, dozvoljava se nekakava sloboda.

Nikada do tada jahao nisam. Kad sam video kakvog su konja doveli, ja nisam smeo da se popnem. Za nama su išli trubači, pa kad su krenule trube, konj se prepao i propeo se na zadnje noge. Kad sam se ja prepao! Krenuo sam da pevam, a sve mi glas drhti - priča keba i priseća se da mu se na konju pridružila i Dara Bubamara.

"Ona nije smela, plašila se i još je imala neku suknjicu malu. Kad se konj smirio i ona je nekako sela na njega, pa smo ušli pevajući naše hitove. Ludnica je bila, sve novine su danima samo o tome pisale - prisetio se Keba.

Sceniranje
foto: Kurir

OVDE MOŽETE PRATITI KURIR TELEVIZIJU UŽIVO

BONUS VIDEO:

00:24

LUNA SE OGLASILA IZ KREVETA, GLEDA U MARKA, DOK SLUŠAJU LEPU LUKIĆ: Idila u njihovom domu, trudnica opčinjena Miljkovićem! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja