NATAŠA BEKVALAC IMA 40 GODINA, A IZGLEDA KAO AVION! Bekvalčeva uživa u Egiptu, a sad objavila fotku u kupaćem i POKAZALA LINIJU!
Foto: Damir Dervišagić

vrelo

NATAŠA BEKVALAC IMA 40 GODINA, A IZGLEDA KAO AVION! Bekvalčeva uživa u Egiptu, a sad objavila fotku u kupaćem i POKAZALA LINIJU!

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac se sa ćerkama nalazi u Egiptu, a sada je pozirala sa najmlađom ćerkom i oduševila.

Nataša je pozirala u crnom kupaćem kostimu pa je tako pokazala zategnutno telo, dok je malu Katju držala u naručju.

Bujne grudi bile su joj u prvom planu, a mnogi komentarišu da iako ima 40 godina na izgledu joj mogu pozavideti i mnogo mlađe.

Njena starija ćerka Hana je odmah komentarisala fotografiju, pitajući mamu ko ju je slikao tako lepo.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen/Instagram

Inače, mlađu sestru Nataše Bekvalac, Kristinu spazili smo prvog dana vikenda na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dok je sama sedela u restoranu.

Delovala je kao da nekoga čeka. U rukama je držala mobilni telefon i kucala poruke, dok je s vremena na vreme bacala pogled u stranu. Oko nje su bile torbe, kao i dečji kofer, pa nam je bilo jasno da putuje negde sa svojom decom.

I bili smo u pravu, jer su joj u jednom trenutku prišli ćerka i sin, a onda otišli u fri šop kao i u prodavnicu igračaka. Sestra je sve vreme brinula o mlađem bratu koji je svojom razdraganošču privlačio pažnju prisutnih. Za to vreme dizajnerka je sedela sama u restoranu u blizini gejta, ali joj se ubrzo pridružio suprug Ivo. Nosio joj je kafu i vodu uz koje su prekratili vreme dok su čekali da se ukrcaju u avion kojim su odleteli za Hurgadu.

Oni su takođe otišli na odmor u Egipat gde uživaju u jednom od najluksuznijih hotelskih kompleksa, a sada će im se pridružiti i Nataša sa ćerkama.

Nataša Bekvalac
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:47

NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track