SVE NEKRETNINE LEE KIŠ: Sa mužem uživa u LUKS STANU u BG, ćerku je skućila, a vikendica na Avali je BAJKA, jedan detalj sve ŠOKIRA
Foto: ATA images

praznike proslavila uz porodicu

SVE NEKRETNINE LEE KIŠ: Sa mužem uživa u LUKS STANU u BG, ćerku je skućila, a vikendica na Avali je BAJKA, jedan detalj sve ŠOKIRA

Stars -

Voditeljka Lea Kiš otkrila je kako je provela uskršnje praznike sa porodicom, te ističe kako je smeha bilo na pretek.

- Atmosfera je uvek opuštena, sa puno smeha, dobrog raspoloženja i naravno bogate trpeze - započinje Lea.

- Apsolutno poštujemo običaje, jer smatram da nije stvar samo ispoštovati ono što red nalaze, već zaista uživati u svemu tome, dati svemu neki viši smisao. Farbamo jaja svake godine, ja sam od onih koji najviše vole crvena i neretko se osmelim da isprobam nešto drugačije, dok je Sara vrlo kreativna pa taj deo prepustim njoj. A što se takmičenja tiče, Sara je ta koja uvek odnese pobedu - dodaje Lea.

Lea Kiš
foto: Luka Šarac

Praznici je sećaju na detinjstvo, o kojem često priča ćerki.

- Svaki praznik verujem da je svim ljudima asocijacija na detinjstvo, to su svima uvek najlepši dani, dani kada smo svi na okupu, kada učestvujemo zajedno u pripremanju trpeze, u svim onim lepim prazničnim aktivnostima. Pamtim različite trenutke proslave Uskrsa kod kuće, a i u inostranstvu jer sam se kao dete češto selila iz zemlje u zemlju. Te uspomene nosim u jakom lepom sećanju - ističe voditeljka.

Majka i ćerka kuhinju dele, ali ne baš recipročno.

- Mnogo vremena provodim u kuhinji, nažalost. Moje kulinarske veštine su uglavnom vezane za pravljenje raznih specijaliteta, koje ili sama osmislim ili pročitam na internetu. Ne stojim baš najbolje sa jednostavnim jelima, ali na svu sreću imam muža koji zna ponešto da spremi tako da podelimo posao. Što se Sare tiče, sve što napravi uvek je ukusno, samo se to ne dešava baš tako često, iskreno i kroz osmeh kaže voditeljka, koja sa porodicom najveći deo vremena provodi u dnevnom boravku - kaže Lea.

Žurke prebačene u vikendicu

Praznici u porodici voditeljke se slave u domu u Beogradu, ali su žurke sa prijatelje i ćerkine vršnjake prebačene u vikendicu na Avali, dok je ćerku Saru skućila u stanu koji je uređen baš po njenoj meri.

- Od kako imamo vikendicu na Avali sve proslave i slavlja se dešavaju tamo - navodi nam ona.

- Nemamo ništa protiv da Sara priredi žurku, od kako je bila mala naša kuća je uvek bila puna dece. Naravno, sada ona ima svoj stan pa je sasvim prirodno da se mesto okupljanja pomerilo kod nje, ali naš dom je uvek otvoren za prijatelje i dobru atmosferu - zaključuje Lea.

U Sarinom stanu dominiraju bež i braon nijanse, dok se detalji poprilično razlikuju od od onih u kući i vikendici.

Voditeljka ispred kuće ima i potok, koji je takođe osmislio njen suprug Momčilo.

"Ovaj potok je takođe osmislio i napravio Moma. U njemu čuvamo prave ribice. Sedneš pored, uzmeš knjigu ili pustiš muziku i osećaš da si daleko od svih problema, a da ne pričam o poslu, haosu u gradu", izjavila je jednom prilikom voditeljka.

Lea Kiš
foto: Luka Šarac

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:01

OVAJ GRAD U SRBIJI ZOVU MALI PARIZ! Istok naše zemlje najveće IZNENAĐENJE za turiste

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja