TARI NIŠTA NE MOŽE DA PROMAKNE! Simova tvrdi da se ZAUZETE DEVOJKE nabacuju njenom dečku u Zadruzi: Poslala JASNU PORUKU! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Bojan Tralović

ODMAH SE OGLASILA

TARI NIŠTA NE MOŽE DA PROMAKNE! Simova tvrdi da se ZAUZETE DEVOJKE nabacuju njenom dečku u Zadruzi: Poslala JASNU PORUKU! (FOTO)

Stars -

Tara Simov nakon diskvalifikacije pomno prati šta se dešava u Zadruzi i šta radi njen dečko.

Naime, Tara se redovo oglašava na svom Instagram profilu, pruža podršku Nenadu Aleksiću Ša i komentariše ljude koji su u kontaktu sa njim.

Tako je bilo i ovoga puta, pa je Tara svojim bivšim cimerkama poručila sledeće:

- Ako možete da obavestite pojedine devojke da imaju momka i da ne moraju mom da se smeškaju - rekla je Simova i dodala:

Tara Simov
foto: Printscreen

Inače, nakon izlaska iz "Zadruge" Simova je otkrila da se susrela sa brojnim poteškoćama.

- Nisam okej, uzastopno plačem, ne mogu da se zaustavim. Pomislila sam gde ću. Šta ću kad izađem, izašla sam bez telefona, na pumpi sam pozvala oca, sedela sam tamo i plakala. Tata je pozvao moje društvo. Sačekala sam drugaricu i prešla kod nje - rekla je ona i ona otkrila da li joj je žao što je izgubila honorar, ali i da se nada da će da se vrati u rijaliti.

- S produkcijom nemam komunikaciju. Nisam upućena u to, sve vodi moj PR. Oni će me verovatno tužiti za tih 50.000 evra, realno, takav je ugovor. O drugim rijalitijima ne razmišljam - kratko je rekla Tara.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Bojan Tralović, ATA images

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:22

KUKALA DA NEMA GDE DA SPAVA, NI ŠTA DA JEDE: Tara Simov se po gradu voza u SKUPIM kolima, a svi se pitaju odakle joj pare za USNE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track