DAJU PO NEKOLIKO HILJADA EVRA ZA PSE! Piju lekove za SMIRENJE i slave rođendane, a ova pevačica je platila LJUBIMCE POLA MILIONA
Foto: Printscreen/Instagram

sve za ljubimce

DAJU PO NEKOLIKO HILJADA EVRA ZA PSE! Piju lekove za SMIRENJE i slave rođendane, a ova pevačica je platila LJUBIMCE POLA MILIONA

Stars -

Mnoge poznate ličnosti veliki su ljubitelji pasa, a pogotovo onih čije se cene kreću i do nekoliko hiljada evra.

Gotovo da je postao trend imati ljubimca popularne rase, pa tako ne žale novac kada su oni u pitanju. Neki od njih psima slave rođendan u luksuznim restoranima.

Slavila psu rođendan u restoranu

Starleta Ana Korać poznata je po tome što je veliki ljubitelj pomeranaca, jedne od najpopularnijih vrsta pasa u Srbiji. Kako se šuškalo u medijima, ona je svog ljubimca Stikera platila nešto više od 5.000 evra. Najviše pažnje javnosti starleta je privukla kada je pre nekoliko meseci u jednom prestoničkom restoranu svom psu proslavila rođendan. Glamuroznom proslavom za kućnog ljubimca se pohvalila na Instagramu. Rođendan svom ljubimcu je slavila u jednom od najskupljih prestoničkih restorana, gde su cene “paprene”, ali to nije sprečilo Koraćevu da potrošila mnogo novca na proslavu.

Dobila pomeranca na poklon

Pevačica Aleksandra Mladenović dobila je svoj kućnog ljubimca na poklon. Iako se šuškalo da joj je upravo bivši dečko Mihailo Šaulić poklonio kuče, ona te navode nije želela da komentariše. S obzirom na to da stalno odlazi na snimanja, pevačica se ne odvaja od pomeranca kojeg vodi svuda sa sobom.

Inače, dobro je poznato u javnosti da se cena pomeracana kreće od 1.500, pa čak i do 10.000 evra zavisno od toga koja je uzgajivačnica u pitanju.

Po ljubimca išla u Rumuniju

Seka Aleksić poznata je kao veliki ljubitelj pasa, te je tako pre nešto više od pet godina izrazila želju da postane vlasnica pomeranskog špica, ali je za njega morala da se pomuči. Pošto se radi o retkoj rasi koja je u Srbiji bila slabo zastupljena, pevačica je morala po malu Vivijen da ode čak u Rumuniju, a šuška se da je za nju iskeširala oko 3.000 evra. Seka je slike sa svojim novim ljubimcem okačila odmah na svoj fejsbuk profil, a na jednoj je čak hrani iz flašice za bebe. Seka je inače poznata po tome da voli pse, pa u svom domu već nekoliko godina brine o nekoliko čivava.

Seka Aleksić
foto: Damir Dervišagić

Pudle platila pola miliona

Pevačica Milica Todorović odlučila je prošle godine da uzme kućnog ljubimca, ali niko nije očekivao da će za njega izdvojiti mnogo novca. Pevačica i njena majka usnimljene su u jednoj odgajivačnici pasa, gde su uzele dve pudle. Kako je tada preneo “Paparazzo Lov” jedan pas koštao je Milicu 2.000 evra, odnosno nešto manje od 250.000 dinara, što znači da je dva ljubimca platila gotovo pola miliona dinara. Presrećna zbog toga što konačno ima svog kućnog ljubimca, mlada pevačica se tada pohvalila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Psu davala lekove za smirenje

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah za sebe je izabrala belog pomeranca kojeg ne ispušta iz ruku, poput aksesoara. Njegova cena bila je više od 5.000 evra, jer ga je uzela iz poznate odgajivačnice. Ali to nije ono što je privuklo najviše pažnju javnosti. Naime, Zorannah je izazvala buru kada je javno priznala da psa drogira lekovima. Iako ima pomeranca, koji je izuzetno mali, poslušan i lak za dresiranje, očigledno da je blogerki lakše da ga nakljuka tabletama i na taj način ga umiri. Takođe, uzela mu je i tablete za posvetljivanje predela oko očiju, jer tamni kolutovi, prema njenim rečima, ne izgledaju estetski lepo.

- Kupila sam mu tablete za problem koji ima oko očiju, jer mu je to tamno. I mnogo mu je bolje. Dam mu jednu tabletu dnevno, pomešam s hranom. Inače, on jede šta stigne - počela je Zorannah i već tu pokazala nemarnost, a potom nastavila.

- Ušla sam u neki pet šop i našla sam ovo - “just relax”. Biljne tablete... Mislim, nisu to tablete za smirenje, ali kao da se pas malo umiri. Sinoć mi je bio veterinar i pitala sam koliko da mu dajem, jer piše da ide pola tablete na psa koji ima ispod 12 kilograma. A Aspen, mučenik, nema ni kilogram. Tako da mi je veterinar rekao da mu dam bukvalno malo, kad stvarno poludi - šokirala je Zorannah nedavno u svom vidu.

Psa zove "Sine"

Marija Šerifović koja je bila ucveljena kada joj je preminuo pas Robi odlučila je da kupi novog engleskog buldoga, kojeg je nazvala Hak. Ona je za njega čak napravila i nalog na Instagramu, a umesto svoje profilne fotografije na svoj zvanični profil stavila je njegovu.Iako mnogi svoje ljubimce gledaju kao decu, retko ko je otišao toliko daleko da ih tako i nazove u javnosti. Marija je u jednom snimku koji je objavila u okviru storija na Instagramu uradila upravo to i iznenadila sve.

- Sine! Sine! Gde idemo? Sine! Alo, momak! Gde ćemo - izgovara ona u snimku, a nedavno mu je i čestitala rođendan porukom u kojoj ga je nazvala isto.

Luna ima "ćerku" psa

Bivša rijaliti učensica Luna Đogani ne odvaja se od svog psa kojeg ima nekoliko godina. Ljubimac ju je čak posećivao u rijalitiju, a dok je ona odsutna o njemu brine njena majka Anabela. Đoganijeva neretko u svojim klipovima psa zove "ćerko", pa se njeni fanovi neretko šokiraju kada je čuju.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:22

GASTOZ I ZORANNAH U ŽESTOKOM KLINČU U KONTRA ŠOUU: On prekinuo njen hvalospev o Americi: Jesi bila ti u Velikoj Plani?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja