Najnovije vesti

MILENA ĆERANIĆ O SKANDALU SA PEVANJEM PESME MLADIĆU MOJ
03:26

MILENA ĆERANIĆ O SKANDALU SA PEVANJEM PESME MLADIĆU MOJ

kurir televizija

NISAM INFORMISANA I NIJE ME SRAMOTA: Milena Ćeranić pevala MLADIĆU MOJ, izmenila stihove i navukla GNEV, a sad objasnila SVE!

Stars
16:59h

Milena Ćeranić gostovala je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji, gde je govorila o nedavnom skandalu kada je na jednom slavlju otpevala stihove "Mladiću moj, problem je tvoj, što si mi srpski heroj".

Bilo je to u danu kada je nekadašnjem generalu glavnog ratnog štaba Vojske Republike Srpske potvrđena prvostepena presuda u Hagu, po kojoj je osuđen na doživotnu robiju.

Milena Ćeranić
foto: Kurir Televizija

"Bila sam besna, malo sam se umirila sad. Pevala sam "što si ti srpski heroj", a dešava se to da sam privatno bila tu, sastalo se nas 15 i rekli su mi da tako pevam. To je Vujadin Savić bio, a oni često menjaju tekstove, a jedino bezobrazne reči ne izgovaram. Ja tako otpevam i kad sam sela kažu mi da je zbog toga što se dešavalo tada. Pojma nisam imala šta se dešavalo, ja sam apolitična", rekla je Milena i dodala:

"To nije moja sramota, nisam informisana ni o čemu jer hvala Bogu, nisam imala loša iskustva i nisam htela da se uplićem u bilo šta što ima veze sa tim stvarima. Ja sam živela sa Ćemom, imam mnogo prijatelja muslimana, Hrvata, Albanaca, strašno mi je da neko gleda po nacionalnosti. Na estradi sam 15 godina, moglo je da mi ispadne iz usta. Neinformisana sam što se tiče politike i ne stidim se to da pričam."

Milena Ćeranić
foto: Kurir Televizija

"Oni su pre svega moji prijatelji, ja nisam ljuta, kriva sam zato što nisam razmišljala, ko me šiša?! Želim da se izvinim svima koji su čuli šta izgovaram, a da svojom nepažnjom nisam znala šta sam otpevala, misleći o mladiću kao momku. Isto tako me mnogi podržavaju zbog toga, nemojte da podržavate ono što nisam, ja sam neko ko se ne meša u te stvari. Rizikujem i da izgubim određen broj pratilaca. Ja se jako nerviram kada čitam komentare, zato ih ne čitam... Bosna je zemlja koja mi je najviše posla dala, ja kao neko iskren u stavovima, kada bi se desilo da ne volim, ja tamo ne idem i ne sedim sa njim. Da sam radila iz koristi, mnogo bih veća zvezda bila", izjavila je Ćeranićeva.

Milena Ćeranić
foto: Kurir Televizija

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU UŽIVO

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

POTPUNO NEOČEKIVANO! Milena Ćeranić PROGOVORILA o prevarama, pa ŠOKIRALA sve reakcijom! To je NAJNORMALNIJE! (KURIR TELEVIZIJA)
01:46

POTPUNO NEOČEKIVANO! Milena Ćeranić PROGOVORILA o prevarama, pa ŠOKIRALA sve reakcijom! To je NAJNORMALNIJE! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja