SVE JE U VAŠEM ŽIVOTU REZULTAT IZBORA KOJI STE NAPRAVILI Marina priznala da nije više sa Lazićem, a sada poslala JAKU PORUKU! FOTO
Foto: Zorana Jevtić

OTVORENO

SVE JE U VAŠEM ŽIVOTU REZULTAT IZBORA KOJI STE NAPRAVILI Marina priznala da nije više sa Lazićem, a sada poslala JAKU PORUKU! FOTO

Stars -

Marina Gagić je nedavno otkrila da su ona i Darko Lazić raskinuli, a sada se oglasila na svom Instagram profilu, a svi se pitaju kome je posvetila citat.

Naime, Marina je objavila fotografiju na kojoj piše:

"Sve je u vašem životu rezultat izbora koji ste napravili. Ako želite drugačiji rezultat, napravite drugačiji izbor", pisalo je na fotografiji.

Marina Gagić
foto: Printscreen

Pevač je nedavno ispričao čak i da su zakazali svadbu za 24. jun, a Marina je sada demantovala njegove tvrdnje i otkrila da već mesecima nisu zajedno.

"Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar. Mislim da je krajnje vreme da se stavi tačka na ovo sve", rekla je Marina za Kurir.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:19

CECI STIGAO PEHAR NA KUĆNU ADRESU! Ražnatovićku je ovaj poklon ostavio BEZ REČI, pokazala ko ju je IZNENADIO ZA ROĐENDAN! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track