DRAGANA KOSJERINA SE SKINULA U KUPAĆI NA VRELOM PESKU! Voditeljka zapalila PORTUGALIJU, a novom fotkom napravila pravu POMETNJU!
Foto: Printscreen

KOMENTARI PLJUŠTE

DRAGANA KOSJERINA SE SKINULA U KUPAĆI NA VRELOM PESKU! Voditeljka zapalila PORTUGALIJU, a novom fotkom napravila pravu POMETNJU!

Stars -

Voditeljka Dragana Kosjerina trenutno uživa na odmoru u Portugaliji, a sa svojim pratiocima deli vrele fotografije.

Tako je i ovog puta voditeljka "zapalila" društvenu mrežu Instragram.

Naime, Dragana je pozirala na pesku u kupaćem kostimu, svezala maramu i istakla vitak struk, ali i duge noge.

Ubrzo su usledili pohvalni komentari ispod vofiteljkine objave.

Ono što sve zanima jeste kako se nosi sa komplimentima koje dobija na račun svog izgleda, ali i sa kritikama koje se tiču njenih razmišljanja:

- Najpre, osetim potrebu da zahvalim na komplimentu. Zatim, često imam potrebu da se našalim na svoj račun, kao da je potrebno da svaki kompliment stigne u paketu sa nekom makar šaljivom kritikom. Mislim da je to pitanje vaspitanja i činjenice da sam naučena da se ni u čemu ne uznosim. Estetika i briga o fizičkom izgledu je sastavni deo mog posla, a lepota je relativna. Da se ne shvati pogrešno, lepa reč mi prija, ali ocena drugih ne utiče previše na moje samopouzdanje, rekla je ona nedavno.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:04

ŠUŠKA SE DA JE ZORANNAH PRED BANKROTOM, A ODAKLE JOJ PARE?! Blogerka otišla na letovanje, evo gde je pobegla iz SRBIJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track