FINALISTI ZVEZDA GRANDA UNIŠTEN AUTOMOBIL: To se desilo usred DANA, neko je to uradio iz PAKOSTI i ljubomore?!
Foto: Ana Paunković

HAOS

FINALISTI ZVEZDA GRANDA UNIŠTEN AUTOMOBIL: To se desilo usred DANA, neko je to uradio iz PAKOSTI i ljubomore?!

Stars -

Isak Šabanović, finalista "Zvezda Granda", nedavno je, kako pišu mediji, doživeo neprijatnost nakon snimanja jedne emisije.

Zvezde Granda
foto: Ana Paunković

Šabanović je samo dan nakon finala, koje je održano 26. juna, gostovao u jednoj emisiji u "Grandovom" studiju, a kada je izašao imao je šta da vidi. Njegov skupoceni automobil navodno je bio izgreban, što je pevača zabrinulo, piše "Svet", prenose mediji.

Isak Šabanović
foto: Nemanja Nikolić

- Isak je dobar dečko, nema neprijatelje, ne postoji razlog da mu neko uništi auto. Sigurno je neko iz pakosti i ljubomore to uradio. To se desilo usred dana, sigurno je nekom zasmetao njegov plasman, ne postoji drugi razlog. Sa svim takmičarima zaista ima divan odnos, druže se i poštuju međusobno - rekao je za izvor blizak Šabanoviću, koji je u finalu "Zvezda Granda" osvojio drugo mesto.

Isak Šabanović
foto: Printscreen

- On je od jednog lokalnog pevača u Bjelom Polju postao preko noći zvezda. Uopšte mu nije bilo bitno da li će odneti pobedu ili ne, narod ga je već zavoleo, već puni kafane i klubove, reklamira mnoge poznate brendove. Samo da mu se posreći da ubode neki hit i nema dalje. Naravno slava ima i drugu stranu medalje, pa sem što ga obožavaju ima i mnogo onih koji su sujetni i ljubomorni na njegov uspeh, ali to ga ne dotiče mnogo - završio je izvor.

Isak Šabanović
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Svet

Bonus video:

04:05

ŠABAN BI BIO PONOSAN! Goca Šaulić na IVICI SUZA pomenula pokojnog pevača na proslavi PRINOVE: Luka je bio njegov prvi unuk (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track