ŽESTOK MOMAK STAJE NA LUDI Žabac: Ženim se drugaricom Melanije Tramp, venčanje u oktobru! Stiže svetski džet set u Srbiju
Foto: Profimedia, Privatna Arhiva

Svadba

ŽESTOK MOMAK STAJE NA LUDI Žabac: Ženim se drugaricom Melanije Tramp, venčanje u oktobru! Stiže svetski džet set u Srbiju

Stars -

Nebojša Tubić Žabac odlučio je da stane na ludi kamen, i to s drugaricom Melanije Tramp, koordinatorkom za evropske investicije za Srbiju Marijom Vurnik Lukovac. Kako nam se pohvalio žestok momak iz devedesetih, ova Dalmatinka slovenskog porekla osvojila ga je na prvi pogled, pa je rešio da joj bude veran do kraja života.

Goca Božinovska, Nebojša Tubić
foto: Dragan Kadić, PrintScreen

Svadba će biti organizovana na dve lokacije - najpre u dvorcu koji se nalazi u rodnom mestu Tubića u oktobru ove godine, a potom i na Malti. - Odlučio sam da se oženim pravom damom. Volim ozbiljne žene, a Marija je po mojoj meri. Dama je vrh vrhova, najpametnija osoba koju sam sreo u životu. Ona nije riba, već prava gospođa s damskim manirima. Za razliku od mene, šeta bez povoca kroz život. Važno je da ima dušu i srce i veliki broj monetarnih jedinica. Što bi naša braća Srbi rekli, puna je ko brod, a ne zna da pliva, pa sam joj ja instruktor plivanja - kaže Žabac.

Ksenija Pajcin
foto: Dragana Udovicic

On je otkrio i šta sve poseduje njegova buduća žena. - Vlasnica je ogromne vile i ima penziju od pokojnog muža od 12.000 evra mesečno. Ona je odbornik u gradskoj vladi i doktor hortikulture. Opasna ženska, ko zna - zna. Ni ja nisam za bacanje. Posedujem teretane, auto-perionicu i bar, kao i vilu u Bačkoj Palanci, diskoteke, kuću u centru Palanke, tako da smo odličan tandem - smatra Tubić.

Goca Božinovska, Žabac, Nebojša Tubić

S obzirom na to da je Tubić važio za velikog zavodnika i da je bio u vezi s brojnim lepoticama kao što su Ksenija Pajčin, Goca Božinovska, interesovalo nas je čime ga je Marija osvojila, ali i kako se slažu u krevetu: - Savršeno. Mala je tempirana bomba. Jeste da su Slovenke poznate po hladnoći, ali Marija je odlična. U svemu se slažemo i to je žena s kojom želim da provedem ostatak života. Nebojša Tubić iza sebe ima jedan brak i dvoje dece, kao i Vurnikova, koja je bila supruga pokojnog pukovnika vojne avijacije.

Dugačak spisak

Ovo su potencijalni kumovi

Nebojša Tubić kaže da mu je teško da odluči koga da uzme za kuma.

Ljubiša Buha
foto: Dado Đilas

- Još uvek razmišljam ko će biti kum s moje strane na venčanju.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Potencijalni kumovi su Duško Šarić, Siniša Mihajlović, Dejan Savićević, Ljubiša Buha Čume, dok su s mladine izvesni kumovi, čuveni slikar i kustos iz Čelareva Milorad i Kristijan Golubović.

Dejan Savićević
foto: Starsport©

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track