Sa Travellandom luksuz nikad bliži Dubai od 619€ - Ras Al Kaimah od 599€
Foto: Promo

Sa Travellandom luksuz nikad bliži Dubai od 619€ - Ras Al Kaimah od 599€

Stars -

Sav taj luksuz, sjaj i glamur u septembru je i više nego dostupan! Izdvajamo za vas LUX hotele sa 5 zvezda po najpovoljnijim cenama do sada.

Travelland
foto: Promo

Kome Dubai može da dosadi! Najpoznatiji od sedam regiona koji sačinjavaju Ujedinjene Arapske Emirate, Dubai posebno odlikuju ekscentričnost i luksuz. Sa agencijom “Travelland” taj luksuz je dostupan tokom čitavog septembra.

Jedan od najprodavanijih hotela iz ponude agencije je Movenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers 5*. Hotel se nalazi u oblasti Jumeirah Lake Towers, u blizini glavnog puta Sheikh Zayed, na otrpilike 600 metara od metro stanice, 3km od šoping centra Dubai Marina Mall, 5km od Jumeirah plaže i šetališta "The Walk". Gosti hotela imaju besplatan šatl bus koji ih vozi do plaže Riva Beach, gde dobijaju gratis ležaljke, suncobran i po jedan peškir po osobi. Njegova najniža cena za boravak od 18.9. na 7 noćenja je 689 evra po osobi, a za boravak od 6 dana, 5 noćenja je 619 evra (u tom slučaju polazak je zakazan za 21.9.)

Travelland
foto: Promo

Specijalne cene za posebno uživanje – Karibi u Emiratima! Boravak u hotelu Hilton Ras Al Khaimah Resort & SPA 5* je iskustvo koje se dugo pamti. Na samom severu arabijskog poluostrva, ovaj luksuzan rizort smešten je na samoj obali uz sopstvenu belu peščanu plažu. Ras El Hajm je idealna destinacija za odmor tokom cele godine. Nalazi na oko 45 minuta vožnje od aerodroma Dubai. Brojne su mogućnosti za uživanja kako u samom mestu, tako i na nekom od izleta u Dubaiju.

Paket aranžman sa boravkom od 7 noćenja u ovom hotelu košta od 669 evra po osobi (termin 18.9-25.9.). Boravak na 5 noći vas može izneti 599 evra. Nema skrivenih troškova, jer cena uključuje avio kartu na relaciji Beograd-Dubai-Beograd, aerodromske takse, smeštaj u dvokrvetenim sobama na bazi izabranog broja transfere, ali i pomoć predstavnika na srpskom jeziku.

Travelland
foto: Promo

Magičan Dubai je magičan između ostalog, zbog luksuznih hotela koji dominiraju. Na vama je da izaberete onaj koji najviše odgovara vašem senzibilitetu. “Travelland” agencija će vam pomoći u izboru, a sve informacije se nalaze na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Za najaktuelnije ponude, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track