01:20

ZA NJEGA KAŽU DA JE NOVI ŠABAN ŠAULIĆ! Poslušajte kako je Uroš uživo otpevao Lazaricu i napravio HAOS U STUDIJU! (VIDEO)

svaka čast

ZA NJEGA KAŽU DA JE NOVI ŠABAN ŠAULIĆ! Poslušajte kako je Uroš uživo otpevao Lazaricu i napravio HAOS U STUDIJU! (VIDEO)

Stars -

Uroš Živković je najpopularniji pevač mlađe generacije, ljudi koji su bili na njegovim nastupima kažu da kad on zapeva zidovi i prozori pucaju.

Zbog takvog glasa, za pevača kažu da je on novi Šaban Šaulić, a on je sada za Kurir televiziju otkrio i kako mu prija ovakav kompliment.

Uroš Živković
foto: Kurir televizija

- To je jako teška rečenica, znamo svi ko je bio Šaban i šta je ostavio iza sebe. Imponuje mi i nadam se da ću jednog dana dostići taj nivo - rekao je Uroš, pa potom zapevao svoj veliki hit "Lazarica" na insistiranje voditeljke.

Uroš Živković
foto: Kurir televizija

Ove godine je estrada imala znatno više nastupa nego prošle godine, takav je slučaj biio i kod Uroša.

- S obzirom na koronu, u ovoj godini smo mnogo više radili nego prošle. Velika je potražna trenutno, imao sam sad nekoliko dana vezano nastupe, samo što u Americi nisam završio - rekao je pevač.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:08

MENE NE MOŽE NI JEDAN MUZIČAR, NI PEVAČ DA ZAVEDE! Goca Lazarević iskreno o ljubavima, Zaharu, i Tomi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track