BOJANA RAJIĆ BRUCOŠ U 5. DECENIJI: Bivša žena fudbalera zagrejala stolicu, evo koji fakultet je UPISALA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

VREDNA MAJKA

BOJANA RAJIĆ BRUCOŠ U 5. DECENIJI: Bivša žena fudbalera zagrejala stolicu, evo koji fakultet je UPISALA! (FOTO)

Stars -

Bivša žena fudbalera i manekenka Bojana Rajić rešila je da iz korena promeni život, pa svoju privatnost iznela na društvene mreže.

Neko vreme radila je kao modni urednik i stilista jednog magazina, da bi sada svoja interesovanja usmerila u sasvim drugom pravcu. I to nije sve, u 41. godini postala je brucoš.

Bojana Rajić
foto: ATA Images

Ona je student jednog privatnog fakulteta u Beogradu za medije i komunikaciju, a ako je suditi po fotografiji koju je objavila na Instagramu, nekadašnja supruga Vladimira Stojkovića već je prionula na posao i zagrejala stolicu.

Iako je mama dva dečaka, Lava i Vukašina, to joj, reklo bi se, ne predstavlja nikakvu prepreku, čak je podstiče da se dodatno usavršava i nadgrađuje.

Bojana Rajić
foto: Printscreen/Instagram

Bojana je bila u centru medijske pažnje kad je završila vezu sa golmanom Vladimirom Stojkovićem. Njihov razvod pratile su razne priče o svađama, maltretiranjima, prevarama, a Vladimir je njihovog sina čak krstio i bez Bojaninog znanja. Ipak, sve je danas drugačije.

Bojana Rajić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:03

MILE KITIĆ DIGAO PRAŠINU O OTVORENOM BRAKU, A ONDA PROGOVORILA I PSIHOLOG BOJANA: Otkrila zašto supružnici u vezu dovode TREĆEG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja