NJIH DVE SU BILE NA RATNOJ NOZI U ZVEZDAMA GRANDA! Viki Miljković SADA otkrila u kakvom je odnosu sa Jelenom Karleušom!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

HIT

NJIH DVE SU BILE NA RATNOJ NOZI U ZVEZDAMA GRANDA! Viki Miljković SADA otkrila u kakvom je odnosu sa Jelenom Karleušom!

Stars -

Početak nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" obeležio je transfer godine, kada je na mesto Jelene Karleuše došla Svetlana Ceca Ražnatović.

Viki Miljković godinama je deo ovog takmičenja, a iako je pevačica sa dugogodišnjim iskustvom, često je bila prozivana od strane svojih kolega, kojima je bila najlakša meta za štalu.

Poznato je da se Viki i Jelena nisu slagale u većini slučajeva. Pamti se scena kada je Jelena gađala Viki flašicom vode, da bi je potom i ispolivala, a sve zbog toga što joj je Miljkovićeva upadala u reč.

Viki Miljković
foto: Kurir Televizija

Još jedna svađa o kojoj se pričalo ticala se toga ko je veća zvezda. Viki je, naime, u jednoj emisiji rekla Ani Bekuti da je Karleušina "uvlakuša", što Jelena nije mogla da prećuti.

- Viki, ti nikada nećeš biti popularna. Ti si, bre, „koka-kola, marlboro, suzuki“. Koliko imaš fanova na društvenim mrežama? Ti si niko i ništa! Doveli su te ovde da te ja pojedem za doručak, da te zaje*avam. Ovde si dovedena da budeš meso meni - urlala je JK, a Viki je pokušala da se odbrani.

- A po čemu si ti poznata? - rekla je Viki.

Zbog svih svađa koje su imale i razmene ponekad i ne tako lepih reči, na poslednjem snimanju nove epizode "Zvezde Granda" sreli smo Viki, pa smo je upitali da li se čula sa Jelenom otkad je napustila žiri i da li su izgladile odnose.

- Ne, mi se generalno i dok smo bile zajedno u žiriju nismo čule privatno, nismo se družile privatno, pa se tako nismo ni sada čule - rekla je Viki.

- Nikad ne znamo šta nas čeka kada dolazimo na snimanja, uvek bude spontano, zato i jesmo interesantni i dobra nam je gledanost, jer ništa nije izrežirano, ništa nije namešteno - kaže Viki, te se osvrće na Cecu:

- Sa Cecom se ja godinama najbolje slažem, ali sa svima sam ja dobra, to se sve u trenutku desi šta se desi i idemo dalje - zaključila je pevačica.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/24.sedam

Bonus video:

01:00

KARLEUŠA BEZ ŠMINKE POKAZALA KAKO VRTI NAJOPASNIJIM ATRIBUTOM: Okrenula zadnjicu kameri, a od kadrova mnogima PALE VILICE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track