KARLEUŠA JE POBEDNICA NOĆI VEŠTICA: Maskirala se u S*KSI VILENJAKA, pa pokazala pozadinu! GORI Instagram! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

ZAČARALA IH

KARLEUŠA JE POBEDNICA NOĆI VEŠTICA: Maskirala se u S*KSI VILENJAKA, pa pokazala pozadinu! GORI Instagram! (FOTO)

Stars -

Veliki broj javnih ličnosti proslavili su "Noć veštica" kako dolikuje i potrudili su se da šminkom i garderobom dočaraju likove u koje su se maskirali. I dok su svi na sebe navukli kostime omiljenih junaka, Jelena Karleuša se skinula i zapalila društvene mreže!

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Kao što smo i navikli, pevačica se uvek trudi da bude drugačija od drugih, pa se ove godine maskirala u seksi vilenjaka. Ona je na sebi imala samo vilenjačke uši, dok je ostatak tela bio potpuno nag.

JK je okrenutih leđa pozirala kameri koja ju je snimala, ali kako ne bi pokazala previše, grudi je prekrila rukom. Međutim, odlučila je da fanove na Instagramu počasti kadrovima svoje zadnjice koja je bila skoro potpuno otkrivena, što je oduševilo njene pratioce, posebno one muškog pola.

Jelenini pratioci bili su iznenađeni ovim potezom, a čak i oni koji nisu pristalice ovog praznika su oduševljeno komentarisali.

- Vilenjaci donose sreću, a ti si nas usrećila. Ma daj, ovo je strava. Začarala si nas pogledom. Bombetina. Najboja riba na estrad. Ovo je ludilo mozga. Najbolja maska za Noć veštica. Telo za medalju - samo su neki od komentara ispod videa.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/ J. S.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Bonus video:

00:11

POSLE FOTKE JK U TANGAMA, ISPLIVAO SNIMAK IZ HOTELA! Karleuša u dosad neviđenom IZDANJU: Gore samo BRUS, a dole se sve OCRTAVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja