URNEBESNA ŠALA: Cepaćete se od smeha! Pogledajte svađe CECE i KARLEUŠE u žiriju ZG o kojoj će se tek pričati!
Foto: Damir Dervišagić, ATA images

neviđeni hit na internetu

URNEBESNA ŠALA: Cepaćete se od smeha! Pogledajte svađe CECE i KARLEUŠE u žiriju ZG o kojoj će se tek pričati!

Stars -

Već je poznatno da je pred novu sezonu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" došlo do smene u žiriju, pa je na mesto Jelene Karleuše, koja je tu bila šest godina, sada došla Svetlana Ceca Ražnatović.

Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

S obzirom da njih dve već decenijama nisu u dobrim odnosima, jedan od korisnika društvenih mreža iskoristio je priliku i montirao snimak njih dve koji je potpuni hit među korisnicima Instagrama.

Naime, nakon što je Jelena otišla iz žirija muzičkog takmičenja, Ceca je postala novi član Zvezda Granda, a mnogi se pitaju kako bi izgledalo kada bi obe pevačice bile u Grandu.

Na Instagram nalogu pod nazivom "oggynsta" pojavila se montaža, gde se može videti Karleušino pojavljivalje iz jedne od emisija prethodne sezone, kao i izdanje Ražnatovićeve iz jedne od prvih emitovanih emisija u ovoj sezoni.

Duhovita montaža nasmejala je mnoge, što poručuju u komentarima, kao i da bi zaista bilo zaniljivo videti obe pevačice u žiriju.

- Ovo bi stvarno bilo hit! Prezanimljivo! Plačem od smeha! Odlična montaža! Kada bi se ovo desilo sledeće godine, cela Srbija i region bili bi ispred televizora! Ovo je top! Vrištim od smeha! Na trenutak sam pomislio da je stvarnost, bravo za montažu! - neki su od komentara.

Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović
foto: Tamara Trajković, ATA images

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:06

SVAŠTA MI RADI ISPOD STOLA: CECA RAŽNATOVIĆ OTKRILA KAKO SE PONAŠA MARIJA ŠERIFOVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track