03:33

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ksenija jasno rekla ime i prezime DEČKA, Sanja odgovorila da li se OPERISALA, a Ivana spomenula PREVARU

istina i nagađanje

HURIRICANE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ksenija rekla ime i prezime DEČKA, Sanja odgovorila da li se OPERISALA, a Ivana spomenula PREVARU

Stars -

Gurpa Hurricane, iliti Uraganke, izdale su dve nove sjajne pesme. Jednu brzu pod nazivom "Legalan" i prvu baladu u karijeri koja nosi naziv "Koraci". U moćnim stajlinzima u poznatom klubu promovisale su nove pesme i otkrile istinu o svim medijskim spekulacijama vezanim za njihove ljubavne živote, karijeru i izgled.

- Dugo smo isčekivale baladu. Hvala saradnicima na odličnom zadatku. Nama se sviđa, pesma nam je legla. Sve puca! - rekla je Ksenija Knežević za Kurir televiziju.

U pesmi Legalan govori se o prevarama i pijanim noćima, a devojke iz grupe Hurricane istakle su da takve greške ne prave.

grupa Hurricane
foto: Kurir televizija

- Mi retko pijemo, tako da nema mesta takvim greškama. Pijemo vodu, evo dokaza - istakla je Ivana Nikolić.

Pevačice su otkrile koliko i kako rade i da li im korona pravi probleme.

- Vakcinisale smo se, radimo i putujemo. Ustajemo čak i u četiri sata. Dobro smo. Koronu smo preležale u prvom talasu. Možemo sada da se vratimo normalnom životu - navela je Ksenija.

Ona je odgovorila na spekulacije da je dugogodišnjeg dečka ostavila i uplovila u vezu sa mladim glumcem Pavlom Mensurom.

- Moj dečko se zove Nikola Todorović. Sada ćemo da počnemo da živimo zajedno. Sve je super, sve je kul - naglasila je Ksenija.

grupa Hurricane
foto: Kurir televizija

Kneževićevu su optužili da je kriva za navodni raspad grupe, a fotografije sa Instagrama su nestale.

- Ne raspadamo se, nije bio nervni slom i ostalo. Instagram mi se nije estetski uklapao uz mene, nisam to ja. Pobrisala sam sve slike i krenula ponovo sa novim projektom i frizurom - istakla je Ksenija.

U estradnom poslu nije redak slučaj ni spekulacija o operacijama. Sanja se susrela sa brojnim osudama i pričama, a najnovija jeste da je operisala oči radi "mačijeg efekta"

- Nisam zatezala oči, samo drugačije fazoniram obrve. To je moj trik! - rekla je Sanja Vučić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

DOŠLA POLICIJA I SVI SU NA NJU VIKALI: Uraganka Sanja doživela PEH na aerodromu, evo šta nije smela da uradi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track