02:30

OČEKUJE NAS SPEKTAKL KAO NA TAJMS SKVERU! Jelena spremna da zapali Beograd!

stotine evra

KARLEUŠA NAJAVILA NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL! Biće kao na Tajms skveru, a NJIH ĆE POLJUBITI tačno u ponoć!

Stars -

Diva Jelena Karleuša privlači pažnju gde god da se pojavi, a na poslednjem u nizu nastupa ponovo je provocirala svojim seksipilnim stajlingom.

Ona se pred novinarima pojavila u žutom tigrastom odelu, sa modernom jaknom u istom dezenu, a ono što je posebno privuklo pažnju svih su naočare popularnog brenda koje koštaju oko 600 evra.

Pevačica je poznata po autfitima koji se mogu uporediti sa autfitima svetskih zvezda, a kako je najavila za novogodišnje veče od nje možemo da očekujemo upravo spektatkl svetskih razmera.

Jelena Karleuša
foto: Kurir televizija

- Najviše volim da nastupam u Beogradu. Uskoro se vidimo i ispred Skupštine za Novu godinu. Ja mogu da kažem da spremamo nešto što će biti pandan koncertu na Tajms skveru i mogu da kažem da će Beograd u ponoć poslati fantastiču i nerelanu sliku. Evropa i svet će videti šta sve možemo da ponudimo. Pretpostavljam da će biti jako puno ljudi - rekla je pevačica.

Ona je dodala da će nastup kod skupštine biti kruna njene karijere.

- Pripremamo nešto što će se nazvati krunom moje karijere, moje duge karijere koja traje skoro tri decenije, ali smatram da za svakog umetnika treba da bude čast i kruna kada nastupa za svoju zemlju. Mi ćemo se potruditi da posle ovog koncerta ne znam ko će se usuditi da ponovo napravi koncert tu - rekla je Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša
foto: Kurir televizija

Pevačica je otkrila da će Novu 2022. godinu sačekati na sceni sa koleginicama Marijom šerifović i Sarom Jo, te da će neku od njih prvo poljubiti.

- Sve mi se čini da ću u ponoć poljubiti Mariju Šerifović i Saru Jo, ne znam ko tu još može da bude, možda neki Deda Mraz i ogroman broj građana iz Srbije i sveta - kaže pevačica.

Kurir.rs

Bonus video:

04:47

KOMEMORACIJA U ČAST MARINE TUCAKOVIĆ: Jelena Trivan održala govor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track