TAKMIČAR ZVEZDA GRANDA ZAVADIO KUME CECU I VIKI: Nisu mogle da se slože, pa mu Šerifovićeva rekla da je FUJ sve zbog jedne PESME!
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

HAOS

TAKMIČAR ZVEZDA GRANDA ZAVADIO KUME CECU I VIKI: Nisu mogle da se slože, pa mu Šerifovićeva rekla da je FUJ sve zbog jedne PESME!

Stars -

Jedan takmičar u "Zvezdama Granda" uspeo je da zavadi ceo žiri, pa čak i kume Viki Miljković i Cecu Ražnatović.

Neven Petrović (27) iz Doboja, iz Milijevog tima predstavio se pesmama "Bure" i "Đavolica".

- Meni se ovo nije baš dopalo, ni taj mantil, ni olovka ni taj kačket. Mislim da si previše energije utrošio na to, ali je bilo pucanje u prazno. Mnogo ste hteli, a malo ste dobili. Nisi loš pevač koliko si skrenuo pažnju sa ovim stajlingom, meni to nije selo, moglo je bolje - rekla je Viki Miljković koja je naglasila da su ovo "Zvezde Granda" a ne neko drugo takmičenje.

Ceca Ražnatović, Zvezde Granda, Marija Šerifović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Đorđe David je tvrdio kako je ovaj takmičar fantastičan i savetovao ga da u budućnosti peva Ramba Amadeusa u šta je Ana Bekuta sumnjala da li će moći da izvede.

Zvezde Granda
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Za mene je prva pesma bila pravo iznenađenje jer je nisam čula milion godina i diže atmosferu u skladu je sa tvojim temperatmentom , meni je bilo super. Dobro si me zabavio, imaš energiju. Tačnije si otpevao drugu pesmu, ali suma sumarum ti jesi za "Zvezde Granda" jer si šoumen - rekla je Ceca.

- Ovo je jedan veliki uspeh u "Zvezdama Granda" da Viki i Ceca imaju različito mišljenje i to mi je fenomenalno, ali ja sam na Cecinoj strani - istakao je Popović.

Zvezde Granda, Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Ja je gledam šta priča, da li joj nije dobro, da li bi se ti veselila i đuskala uz "Nisam majstor da napravim bure"- pitala se Viki, na šta je Ceca i otpevala ove stihove, dok je Miljkovićeva tvrdila kako je i do pevača jer šta god da ona otpeva to je hit.

- Jeftina zabava, ako želiš da budeš zabavljač mora da bude skuplje. Izvini, ali to je moje mišljenje, ovo je fuj! - obrazložila je Šerifovićeva. Mili je na kraju rekao kako ne mora sve komentare da uzme u obzir, a Saša Popović je odlučio da ide u baraž.

Zvezde Granda, Saša Popović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:55

BIO JE MILJENIK ŽENA I VELIKI ZAVODNIK! Zvezda Granda žario i palio scenom, NIZAO SKANDALE pa se povukao SAD JE NEPREPOZNATLJIV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja