OGLASIO SE OTAC BAKE PRASETA NAKON OPTUŽBI DA JE NJEGOV SIN PROGANJAO POKOJNU INFLUENSERKU KIKU: Sveštenik imao samo jedno da kaže
Foto: Pritnscreen/Instagram, Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube

tragedija potresla region

OGLASIO SE OTAC BAKE PRASETA NAKON OPTUŽBI DA JE NJEGOV SIN PROGANJAO POKOJNU INFLUENSERKU KIKU: Sveštenik imao samo jedno da kaže

Stars -

Sveštenik Nenad Ilić, otac Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase, oglasio se nakon što je njegov sin priveden u svojstvu građanina u Odeljenje za VTK MUP RS radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić koja je koristila nadimak “Kika” na društvenim mrežama.

Ilić nije želeo da komentariše povezanost sina sa smrću mlade influenserke.

- U romingu sam, požurite molim vas - ubrzavao je razgovor, a na pomen imena tragično preminule jutjuberke rekao je:

- Čuo sam, strašno mi je žao i ne zna šta da kažem - rekao je sveštenik za Srpski telegraf.

Bogdan Ilić zvani Baka Prase dao je izjavu u odeljenju za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama. On je negirao odgovornost za događaj. Na saslušanju je rekao da je sukob postojao pre dve godine, ali da su se on i preminula Kristina Đukić pomirili i počeli da razgovaraju o saradnji.

00:46

INFLUENSERKA KIKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Vest o tragediji objavljena na njenom Instagramu

Podsetimo, Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mađom populacijom. Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od retkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

(Kurir.rs/ Srpski telegraf)

Bonus video:

01:58

JUTJUBERKA KIKA TRPELA SAJBER NASILJE: Šta je još mogući uzrok suicida?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja