03:26

VOJAŽ SNIMA DUETE SA SVETSKIM ZVEZDAMA! Mihajlo se dotakao i teme napada na njega, ali i Breskvice

bez dlake na jeziku

MENE SU UBIJALI! Vojaž progovorio o napadima na njega, pa otkrio da će sa DVE SVETSKE ZVEZDE SNIMITI DUETE, spomenuo i Breskvicu

Stars -

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž (Voyage) je srpski reper, treper, kompozitor i tekstopisac koji je popularnost stekao pesmama „Otrovan“, „Budi tu“, „Koraci u noći“ i drugima.

Vojaž
foto: Kurir Televizija

- Mene su ubijali. Da, šalim se, ne dajem povoda da me bilo ko razapinje, nisam skandalozan. Ali, bilo je par momenata kada su me stavil na zub prošle godine - rekao je Vojaž za Kurir televiziju.

Nedavno se vratio sa turneje u Americi i kaže da je bilo odlično.

Vojaž
foto: Kurir Televizija

- Jako uspešno i zadovoljan sam što smo za godinu dana konstantnog rada uspeli da dođemo do Amerike. Nastupi u Čikagu i Atlanti su bili odlični. - rekao je oduševljeno Mihajlo, pa spomenuo Anđelu Ignjatović Breskvicu.

- Ne bih sebe uopšte stavljao u konkurenciju sa njom. Ona je devojka sa najviše potencijala od svih na stradi, što se tiče mladih i ženske konkurencije, rekao je Vojaž za Kurir.

Vojaž, Breskvica
foto: Printscreen7Premijera, PrintscreenYoutube

- Imam ugovorena dva svetska dueta i jedan album na kome će da se nađu evropske zvezde. Gledam da sebe više profilišem van, internacionalno, objasnio je on.

Kurir.rs

Bonus video:

11:58

INFLUENSERI SE LAŽNO PRIKAZUJU! Đorđe Kortina i Vojaž nikad iskrenije o današnjem vremenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track