TIHO JE PATIO ZA GOCOM ŠAULIĆ: Pio je sa Šabanom i dolazio mu u KUĆI, a posle 3 godine od smrti pevača hoće da zaprosi UDOVICU?!
Foto: Damir Dervišagić

skuplja hrabrost

TIHO JE PATIO ZA GOCOM ŠAULIĆ: Pio je sa Šabanom i dolazio mu u KUĆI, a posle 3 godine od smrti pevača hoće da zaprosi UDOVICU?!

Stars -

Emotivni život Goce Šaulić pretvorio se u košmar 17. februara 2019. godine, kada je njen suprug Šaban poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Od tad, Goca se retko pojavljuje u javnosti, a još ređe na njenom licu je moguće videti osmeh, međutim, to bi sada moglo da se promeni.

Goca Šaulić, Šaban Šaulić, sahrana
foto: Kurir

Kako piše Skandal, a prenose mediji, Goca Šaulić postala je navodno predmet interesovanja jednog inspektora, koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vreme dok je Šaban bio živ, Goca je inspektoru bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvesno vreme, anonimni inspektor trudi se da udovicu Šabana Šaulića obori s nogu.

- I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom... Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja - kaže dobro upućen izvor i dodaje:

- Svi koji smo bili u tom društvu, znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo, on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi - priča o inspektorovim željama izvor.

Kako sada stvari stoje emotivni život Goce Šaulić mogao bi da dobije novi, potpuno neočekivani epilog, a da li ova romansa zaista ima potencijal, ostaje da vidimo.

Šaban Šaulić, Goca Šaulić
foto: Dragan Kadić

kurir.rs/skandal

Bonus video:

00:42

TUGA! ILDA ŠAULIĆ DOŠLA DA IZJAVI SAUČEŠĆE PORODICI MARINKA ROKVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track