AGONIJA NA BOŽIĆ U KUĆI KARLEUŠE I TOŠIĆA! Počelo na GROBLJU, pa Duško praznik proveo u POLICIJI: A za kraj NEVERICA!
Foto: Kurir.rs/Ana Denda, Instagram, Damir Dervišagić

prijavila supruga

AGONIJA NA BOŽIĆ U KUĆI KARLEUŠE I TOŠIĆA! Počelo na GROBLJU, pa Duško praznik proveo u POLICIJI: A za kraj NEVERICA!

Stars -

Jelena Karleuša prijavila je supruga Duška Tošića za porodično nasilje na najradosniji hrišćanski praznik - Božić, nakon čega mu je izrečena zabranla prilaska od 48 sati.

Naime, u njihovom porodičnom domu na Dedinju odigrala se prava drama, a svečani ručak završio se dolaskom policije.

Pevačica je juče dan započela na Novom bežanijskom groblju gde je sahranjena njena majka Divna. Ona je fotografiju spomenika i cveća u jutarnjim časovima objavila na svom Instagram storiju na Instagramu.

Jelena Karleuša
foto: Pritnscreen/Instagram

Dan je nastavljen u porodičnom domu na Dedinju, prazničnim ručkom na kojem su ugostili i Duškovu i Jeleninu porodicu. Šta je bio okidač za burnu i eksplozivnu svađu naočigled porodice još nije poznato, ali se zna da je Jelena oko 12.20 sati pozvala policiju i prijavila da ju je Duško tukao.

Na mesto okršaja uskoro je došla policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posekao lice. Da se napad tako odigrao potvrdilo je i dvoje svedoka, članova porodice - Jelenin brat Marko i njena tetka Danijela, sestra majke Divne.

Jelena je odbila lekarsku pomoć, a nije htela ni da podnese prijavu protiv Duška. Skoro istovetno kao pre dve godine, kada je policiji prijavila da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku. On je tada sve odlučno negirao i tvrdio da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku.

Tri saslušanja u policiji, Jelena neće ni da čuje

Policajci zbog ozbiljnosti slučaja ipak nisu hteli da sve ostane na ovome. Insistirali su da Jelena i Duško odu u policijsku stanicu Savski venac kako bi dali izjave, ali pevačica je kroz suze kategorički to odbijala.

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Policija
foto: Ana Paunković, Starsport, Kurir/Jovan Mladenović

Dežurni zamenik Prvog osnovnog tužioca naposletku je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali nasilju, posle čega bi izvršio procenu rizika o eventualnom nasilju u porodic

U policijsku stanicu Savski venac najpre je došao advokat Nebojša Perović, branilac Duška Tošića. Perović je izjavio da njegov klijent nije kriv.

- Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju znaju da je on porodičan čovek i ugledni sportista - rekao je Perović.

Na pitanje da je bilo šamara odgovorio je da je "dovoljno sve rekao" i da "nema ništa drugo da komentariše".

- Nemamo ovlašćenje da govorimo o detaljima postupka. Ne bismo dalje detaljisali na tu temu - rekao je Perović.

Posle advokata Perovića je u policiju došao i prvi svedok, Jelenin brat Marko, koji je prisustvovao navodnom napadu. Marko je prvi napustio policijsku stanicu posle saslušanja, a uskoro za njim i Jelenina tetka Danijela.

Fudbaler šokiran zbog prijave

Tošić je stigoau policiju kasnije, te je izjavio da je šokiran zbog prijave supruge.

Duško Tošić, advokati
foto: Ana Paunković

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino je istina da smo se raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - rekao je Tošić inspektorima.

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Posle uzimanja iskaza i izvršenih procena od strane policijske stanice, Dušku Tošiću je izrečena hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom Karleušom u trajanju od 48 sati, u kom roku će mera biti dostavljena tužilastvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem.

Tužilaštvo je naložilo da policija dostavi detaljan izveštaj, sa svim izjavama, a Jeleni Karleuši je sugerisano da ode na pregled i da se uz izveštaj policije dostavi i izveštaj lekara, posle čega će biti odlučeno o daljem postupanju.

Zatvoren krug

Duško se do kraja jučerašnjeg dana, po svom običaju, nije oglašavao o užasnom Božićnom danu u porodičnom domu. Karleuša se oglasila, takođe na sebi svojstven način, na sličan način na koji je i počela ovaj, ispostaviće se, jezivi dan: objavivši na Instagramu sliku sa majkom Divnom Karleušom za koju je bila veoma vezana. Njen potez ostavio je u neverici mnoge, budući da se očekivalo da će dati izjavu povodom incidenta.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:37

Jelena Karleuša u novogodišnjoj noći promenila 3 kostima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track